Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teknoloji ve Tasarım Şenliği düzenlendi

Ekrem Yavuz Ortaokulu tarafından
Teknoloji ve Tasarım Şenliği düzenlendi

Ekrem Yavuz Ortaokulu tarafından Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Okul Müdürü Süleyman Orhan ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Cahide Ay önderliğinde Teknoloji ve Tasarım Şenliği yapıldı. Şenliğe Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çevre Hizmetleri Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler ve veliler katıldı.
ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Şenlikte öğrenciler tarafından geri dönüşümlü atıklardan kıyafet tasarımı, teknoloji tasarımı yapılırken, çevre ile ilgili de sloganlar hazırlandı. Etkinlikte öğrencilerin resim sergisi de beğeniye sunuldu. Çevre Hizmetleri Birliği, Afyonkarahisar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinden oluşan jüri tarafından öğrencilerin yaptığı çalışmalar değerlendirildi. Jürinin değerlendirmesi neticesinde Gültekin Geri Dönüşüm tarafından temin edilen hediyeler öğrencilere takdim edildi.
Jürinin değerlendirmesi sonrası birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye MP3 çalar hediye edildi. Diğer öğrencilere ise Okul Müdürü Süleyman Orhan ve Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana tarafından hazırlanan hediyeler verildi. Yapılan çalışmalar ve tasarımlar öğrencilerin çevre ve geri dönüşüme göstermiş oldukları hassasiyeti ortaya koydu.
Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü Mehmet Durak, Okul Müdürü Süleyman Orhan’a çevrenin korunması adına Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Projesine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederek, okulda kullanılması amacıyla dizüstü bilgisayar hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti