Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekvandocularda tek hedef madalya – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tekvandocularda tek hedef madalya

Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’nda mücadele edecek Afyonkarahisarlı tekvandocular, şampiyonadan dereceyle dönmek istiyorlar

Türkiye Taekwon-Do Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası’na katılmak üzere yarın Alanya’ya gidecek Afyonkarahisarlı sporcular, çalışmalarına devam ediyorlar. Afyonkarahisarlı tekvandocular, Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalya alarak milli takıma da katılma şansı elde edecekler. Antrenörleri Nail Arı ve İsmail Bulduk nezaretinde çalışmalarını sürdüren tekvandocular, şampiyonadan bir hayli umutlular. Uzun zamandır Türkiye Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirten tekvandocular, Alanya’da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söylediler. Toplam 7 sporcuyla bu önemli organizasyonda yer alacak Afyonkarahisar kafilesinde antrenör olarak Nail Arı ve İsmail Bulduk yer alacak.
GHSİM’den başarı temennisi
Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de sporculara bu önemli yarışmada başarılar diledi. 16-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya İli Alanya İlçesinde yapılacak. önemli turnuvada 7 sporcu ter dökecek. Konu hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce de şu açıklama yapıldı: “Türkiye Tekvando Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası 16-22 Ocak 2012 tarihlerinde Antalya İli Alanya İlçesinde yapılacaktır. Bu şampiyonaya ilimizden de 7 sporcu ve 2 antrenör katılacaktır. Sporcularımıza başarılar dileriz” (Kocatepe)

Afyonkarahisar kafilesinde şu isimler yer alıyor:
1 Antrenör İsmail Bulduk
2 Antrenör Nail Arı
3 Antrenör Ali Aydoğan
4 Sporcu Süleyman Samet Tuna
5 Sporcu Muharrem Soytürk
6 Sporcu İsmail Hakkı Akgün
7 Sporcu Gizem Yalçın
8 Sporcu Zübeyde Gözet
9 Sporcu Kübra Terlemez

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti