Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Telefonum 7-24 açık” – Kocatepe Gazetesi

27. Dönem MHP Milletvekilliğine
“Telefonum 7-24 açık”

27. Dönem MHP Milletvekilliğine seçilen Mehmet Taytak dün mazbatasını aldı. İl Seçim Kurulu Üyesi, Adalet Komisyon Başkanı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hayati Karaaslan’dan mazbatasını alan Taytak’a MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu, MHP eski İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Milletvekili Adayları Turan Civelek, Ersan Özgür, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
“MAZBATADA HEPİMİZİN
ALIN TERİ, AYAK İZİ, YÜREKLERİ VAR”
Mazbata töreninde açıklama yapan Taytak, Afyonkarahisar’ın sorunlarını çözmek için mecliste çalışacağını söyledi. Aldığı mazbatada seçim sürecinde yanında olanların tümünün alın terinin olduğunu ifade eden Taytak, Afyonkarahisar’ın MHP’ye büyük teveccühünün olduğunu söyledi. Taytak, “Bugün mazbatamızı aldık. Bu mazbatada hepinizin alın teri var, ayak izleri ve yürekleri var. Hepiniz hakkınızı helal edin bana. 21 Mayıs itibariyle Afyonkarahisarımızda seçim çalışmalarımızı başlatmıştık. Bütün ilçelerimizde ve ilimizde şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Sayın Genel Başkanımıza çok büyük teveccüh vardı. Bunun sonucunda Allah nasip etti, Afyonkarahisar’a milletvekili olduk” dedi.
“KİM GELİRSE AÇIN
TELEFONU YANINDA KONUŞUN
DERDİ SIKINTISI NEYSE ÇÖZELİM”
Afyonluların dertlerinin çözümü noktasında partililere seslenen Taytak, “Sorumluluklarım daha da arttı. Ancak talip olduğumuz şey koltuk değil, hizmetti. İnşallah sonuna kadar Afyonkarahisar’a, Türkiye’ye, milletimize ve devletimize hizmet edeceğim. Telefonum 7-24 açık olacak. Hemşerilerimin her hangi problemlerinde mutlaka yanlarında olacağım. Sizler de il başkanı, merkez ilçe başkanı ve diğer başkanlarımız ve üyelerimiz bana referans oldunuz. Ben bu referans karşılığında yapmam gerekeni mutlaka ortaya koyacağım. Size kim gelirse açın telefonu yanında konuşun inşallah derdi sıkıntısı neyse çözelim. Biz 1 günlük için gelmedik. Siyasi bir hırs içinde burada bulunmadık. Koltuk derdimizde yok. Bizim derdimiz önce ülkem, önce milletim ve Afyonkarahisar’dır” ifadesine yer verdi.
“VERDİĞİN EMANETİ KORUDUM
YERE DÜŞÜRMEDİM”
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye seslenen ve verdiği emaneti koruyarak yere düşürmediğini kaydeden Taytak,“Yarın mecliste olacağım. Orada kaydımızı yaptıracağız. Sonra yemin edip tekrar Afyonkarahisar’a geleceğim. İnşallah tüm ilçe ve beldelerimizi dolaşacağız. Biz birlikte zoru başardık. Birliği ve beraberliği sağladık. Afyonkarahisar bizi sevdi ve MHP’yi yüreğine bastı. Olmaz dediler Türkiye’de MHP yüzde 4-5’i geçemez dediler. Arkadaşlar Pazartesi sabahı öyle güzel Türkiye’ye uyandık ki, Allah tadımızı bozmasın. Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli, seslenmek istiyorum. Genel başkanım verdiğin emaneti korudum yere düşürmedim. Bayrağı yere düşürmedim. Hemşerilerimin desteğiyle şerefle yanına elini öpmeye geliyorum” şeklinde konuştu.
“AFYONKARAHİSAR’A HİZMETİ OLACAK”
Taytak’ın 20 yıllık hizmetinin olduğunu, yapıyı çok iyi bilen, teşkilat anlayışı olan biri olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “27. Dönem milletvekilliği ve başkanlık sistemine Türkiye Cumhuriyeti Devleti artık geçmiş oldu. Bu geçişte tabi Afyonkarahisar İl Başkanlığı ayağında bizim genel merkezimizde 20 yıldır hizmeti bulunan bu yapıyı çok iyi bilen teşkilat anlayışı olan bir arkadaşımız Mehmet Taytak mazbatasını aldı. Ben adliyedeki görevli olan tüm arkadaşlarımıza güler yüzlüğünden dolayı teşekkür ediyorum. Bu 20 yıllık tecrübeyi biz il teşkilatı olarak Afyonlu olarak hepimiz çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu Afyonkarahisarımıza muhakkak hizmet anlayışı olarak dönecektir” diye konuştu.
MHP’LİLER TAYTAK’I TEBRİK ETTİ
Mazbata törenin ardından adliyenin önünde Taytak ile birlikte il ve ilçe yönetimi, partililer aile fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ise parti üyeleri Taytak’ı tek tek tebrik etti. Kendisini tebrik edenlere teşekkür eden Taytak, “Mecliste ülkem, milletim ve Afyonkarahisar için çalışacağım” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti