Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telek Tüp Bebek Merkezi’den “Gine” bir ilk

Telek Tüp Bebek Merkezi’den “Gine” bir ilk
Telek Tüp Bebek Merkezi’den “Gine” bir ilk

Telek Özel Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’ne ilk defa Gineli bir hasta geldi

Almanya, Fransa, İsviçre ve Suudi Arabistan’da bir çok ailenin Tüp Bebekle çocuk sahibi olmasını sağlayan Telek Özel Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Tüp Bebek Merkezi şimdi de Gineli bir ailenin çocuk özlemini giderecek.
Hastane sahibi ve Başhekimi Mehmet Telek, “Gineli misafirimiz bebek sahibi olmak istiyor. Bu ailemizin bize ulaşması çok ilginç. Afyon’un gururu Avşar Emaye dünyanın birçok yerinde mutfak gereçleri satıyor ve bir dünya markası haline geldi. Bu aile sevgili dostum Raşit Tabak’ın Gine’deki bayilerinden biri. Onun vasıtasıyla durum bize iletildi ve bu ailemizi çocuk sahibi yapacağız” dedi.
Daha önce yurt dışından birçok aileyi çocuk sahibi yaparak onlara evlat sevgisini kazandırdık diyen Telek, “Dünyanın en büyük mutluluklarından biri anne baba olmak. Ama bazen bu normal yollarla mümkün olmuyor. Tıp bize bu imkanı verdiği için bizde çocuk sahibi olamayan ailelerimizin bu özlemini gideriyoruz. Bu güne kadar 250’den fazla Tüp Bebek yöntemiyle aileleri çocuk sahibi yaptık. Doğacak olanlarla birlikte bu sayı 300’ü geçecek” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

RÜŞTÜMÜZÜ İSPATLADIK

Telek Tüp Bebek Merkezi’nin Türkiye’de kendi alanında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Mehmet Telek, “Tüp Bebek Merkezimiz rüştünü ispatladı ve artık Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri haline geldi. Her hafta Afyon dışından 10 hasta randevu alarak hastanemize geliyor. Artık talebe cevap veremez hale geldiğimiz için bu alanda en iyilerden biri olan Kadın Doğum Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Operatör Doktor Alptekin Alagöz’ü tarnsfer ettik. Alagöz ile birlikte 2 tane tüp bebek doktorumuz oldu” dedi.