Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telekom haftalar sonra evinde galip

Bu haberin fotoğrafı yok
Telekom haftalar sonra evinde galip

Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Türk Telekomspor, dün Tarım Kredispor’u 73-71 mağlup ederek haftalar sonra galibiyete ulaştı

Bölgesel Basketbol Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyon Türk Telekomspor, dün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Kütahya Tarım Kredispor’la karşılaştı. Son haftalarda galibiyet yüzü göremeyen Türk Telekomspor, taraftarlarına dün galibiyet sevinci yaşatmayı başardı. Kütahya Tarım Kredispor karşısında iyi bir oyun sergileyen Telekomspor maç sonunda taraftarlarını memnun etmeyi başardı. İlk iki devreyi 35-32 galibiyetle noktalayan Türk Telekomspor, maçın üçüncü çeyreğinde başarılı atışlar buldu ve bir ara aradaki sayı farkını 35-50’ye kadar açtı. Son sete girilirken biraz zorlanan Telekomspor maçı iki sayı farkla da olsa kazanmayı başardı.
Protokol yalnız bırakmadı
Afyon Telekomspor’un dün Kütahya Tarım Kredispor’la yaptığı basketbol maçını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş beraber izlediler.