Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telekom’un yeni projeleri tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Telekom’un yeni projeleri tanıtıldı

Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik gelişmiş özellikleriyle Türkiye’de TV izleme alışkanlıklarını değiştiren Tivibu Ev’in Afyonkarahisar halkının beğenisine sunulduğunu açıkladı

Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik, Tivibu Ev, TV izleme alışkanlıklarını değiştiren gelişmiş özellikleriyle Afyonkarahisar’da Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev, her geçen gün daha çok bölgede, daha çok kişi tarafından denenmeye başlandığını belirtti.
CANLI YAYIN DURDURULABİLİYOR
İl Müdürü Ahmet Ali Gedik, TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev, her geçen gün daha çok TV izleyicisine ulaştığını kaydederek; “Yetmiş bini aşkın aboneye sahip olan Tivibu Ev, hizmet bölgelerini ve yayın yaptığı illerin sayısını hızla artırıyor. Tivibu Ev’in gelişmiş özelliklerini bundan böyle Afyonlular da deneyecekler. Tivibu Ev’de bilinen yerli, yabancı kanallar ile birlikte Tivibu’ya özel pek çok tematik kanalın, yer aldığı normal akışlara ek olarak; ‘Kırmızı Halı’, ‘Seç İzle’ ve ‘Tekrar İzle’ gibi servislerle isteğe bağlı içerikler izlenebiliyor. Ayrıca ‘Durdur İzle’, ‘Geri Al İzle’ gibi gelişmiş yayın özellikleri bir arada sunuluyor. Bilinen ulusal kanalların yanı sıra özel tematik kanallarla izleyiciye farklı deneyimler sunan Tivibu Ev, kullanıcılara canlı yayınları istedikleri anda durdurma ve geri alma imkanı sunuyor.” dedi.
YENİ PROJE HAYATA GEÇTİ
Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji Laboratuvarı (GETEM) ve Türk Telekom, Türkiye’nin ilk telefon kütüphanesini adıyla yeni bir projeyi de hayata geçirildiğini de açıklayan Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik sözlerine şöyle devam etti: “Telefon Kütüphanesi Projesi ile yüzlerce sesli kitap 0 800 219 91 91 numaralı telefon üzerinden görme engelli Türk Telekom müşterilerine ev telefonları üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. GETEM ve Türk Telekom işbirliği ile hayata geçen Telefon Kütüphanesi Projesi kapsamında görme engelli Türk Telekom müşterileri GETEM kütüphanesindeki yüzlerce kitabı ücretsiz olarak dinleyebiliyor. Görme engelli Türk Telekom müşterileri GETEM’e engelli olduklarını belgeledikleri rapor veya özürlü kimlik fotokopilerini yollayarak üye olduktan sonra aldıkları şifreleri ile sesli kitaplara ücretsiz olarak erişebiliyor. Sadece ev telefonları üzerinden faydalanılabilecek olan Telefon Kütüphanesi Projesi’nin kullanıcıları; dilediği kitabı seçme, bir sonraki aramada kaldığı yerden devam etme veya bölümler arasında ileri geri gidebilme gibi seçeneklere sahip.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti