Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telek’ten örnek destek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Telek’ten örnek destek

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın öncülüğünde gaziler ve şehit aileleri Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Telek’i ziyaret ettiler. Telek, yeni dernek binasına bağışta bulunacağını açıkladı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindekiler Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Telek’i ziyaret ettiler.
Op. Dr. Mehmet Telek, şehit aileleri ve gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi faaliyetleri hakkında Dr. Telek’e bilgi veren Dernek Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, yeni dernek binasına geçiş çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Dr. Telek, yeni dernek binası için 2 bin TL bağışta bulunacağını ve şehit aileleri ve gazilerin hastaneden kimliklerini göstererek yararlanabileceğini açıkladı. Ülkedeki son gelişmelerin değerlendirilip, kaygıların paylaşıldığı ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşti. (Kocatepe Haber Merkezi)