Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

TEMSİLCİMİZ ZAHİT BEY – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi 15 Haziran 2010 Salı 03:00:00
  Başbakan Yardımcımız sayın Bülent Arınç, eski RTÜK Başkanı, halen RTÜK üyesi sayın Zahit Akman’a hitaben ’’Ne işin var senin Las Vegas’ta’’ diyerek kendilerini eleştirmiş.
Bize göre sayın Arınç kıskandığı için böyle söyledi desek, kıskanmaz.
Oysa ki sayın Akman Las Vegas’a bir fuara gittiğini söylemiş. Eh oraya gitmişken kumarhaneleriyle ünlü kentin kumarhanelerine sadece gözlem ve inceleme amaçlı olarak gitmiştir.
Bize göre şanssızlık eski RTÜK Başkanı Zahit Bey’in kumarhanenin bitişiğindeki porno fuarına katılan kadın oyuncularla, başka bir deyişle, bir çift ahu ile elinde purosu aynı masada oyun oynarken Taraf Muhabiri Kemalettin Bulamacı adlı gazeteci tarafından görülmesinde. Hayret bir şey, üstelik büyük bir şanssızlık ve tesadüf gazetecinin eski RTÜK başkanı Zahid Akman’ı görmesi.
Aslında Zahid Bey’in en doğal ve demokratik hakkıdır Vegas’a gitmek. Hatta yenge görmediği sürece ahularla birlikte kumar oynamak da hakkıdır. Üstelik bu gidiş geliş T.C nin Harcirah Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilmiş olması da üstün bir zekânın ürünüdür.
Eski RTÜK başkanı sayın Zahid Akman Beyefendinin aldığı harcirahın topu topu 75 milyar civarında olduğu söyleniyor. Siz bakmayın asgari ücretli bir işçinin bu parayla biriktirmesi için yemeden içmeden 13 yıl çalışması gerektiğine. Bu 75 milyar lira Las Vegas gibi bir yerdeki kumarhanelerde valla çerez parası gibidir. Allah’a şükür orada bizi, Türk milletini temsil ediyor. Ütülüp de kenara çekilmesi bizim için küçültücü bir durumdur. Eski RTÜK Başkanı, halen RTÜK üyesi Zahid Akman beye 75 değil 175 milyar helal olsun. O bizi temsil ediyor oralarda. Hem bizim bildiğimiz Zahid Bey kolay kolay ütülmez. Memleketteki kahvehanelerde okey masalarında çok antrenman yaptığı da biliniyor.
Bizim inancımız odur ki, eski RTÜK Başkanı, halen RTÜK üyesi Zahid Akman Las Vegas gibi gurbet ellerde yurdumuzu büyük bir özveriyle temsil etmiştir. Kendisini Kutlarız!..
* * *
UYARLAMALAR
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Bilmem söylesem mi söylemesem mi
Mahzuni Şerif

Emekli muhtaç olmuş promosyona
Bilmem söylesem mi söylemesem mi
Mağduri Emekli

Yıllar oldu millet KEY’leri alalı
Bilmem beklesem mi beklemesem mi
Mağduri Emekli

Üç aylıklar bir ayda bitti
Gelecek üç aylığı eklesem mi eklemesem mi
Mağduri Emekli

Yeni emekli işçi üç ayda beş buçuk alıyor.
Sorarlarsa maaşımı söylesem mi söylemesem mi
Mağduri Emekli

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti