Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEOG birincileri Bilgi Evi’nden çıktı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında, Afyonkarahisar
TEOG birincileri Bilgi Evi'nden çıktı

2016-2017 eğitim-öğretim yılında, Afyonkarahisar Belediyesi Şehit Üsteğmen Sami Çifci Bilgi Evinde, hafta sonları yapılan destekleme ve yetiştirme kurslarıyla TEOG sınavına hazırlanan Ayşegül Arsoy Ortaokulu öğrencilerinden Berat Koç ve Muhammed Basri Genç, TEOG 2. sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek TEOG birincileri arasına girmeyi başardı. Aynı sınavda, Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu Öğrencisi Senem Kocaağa, 125. Yıl Ortaokulu Öğrencisi Büşra Nur Koç, Osman Atilla Ortaokulu Öğrencisi Ali Kaan Ülgen ve Yavuzoğlu Koleji Öğrencisi Salim Onur Deve de 119 net yaparak yine önemli bir başarıya imza attı.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sınavda aldıkları sonuçlardan dolayı tebrik etti. Bilgi Evleri’nde eğitim alan öğrencilerin başarıya teşviki için her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Çoban, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, il genelinde ilk 300’e girecek Bilgi Evi öğrencilerine törenle birer adet dizüstü bilgisayar ile 750 lira para ödülü vereceklerini söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, öğrencilerle birlikte ziyarette hazır bulunan Şehit Üsteğmen Sami Çifci Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun’a ve öğrencilerin başarısında büyük pay sahibi olan; Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fehmi Fırat ile Matematik Öğretmeni Emine Zenkin’e ve onların şahsında tüm bilgi evi öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyarette, Şehit Üsteğmen Sami Çifci Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun da bilgi evindeki faaliyetlere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti ve bilgi evinin özellikle son iki yıldır gösterdiği başarıyla mahalle halkının güvenini ve beğenisini kazandığını kaydetti. Bu başarılara her yıl daha da üzerine koyarak devam edeceklerini dile getiren Uzun, yaz döneminde de 7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilere TEOG hazırlık kursu vereceklerini ve kayıtlara başladıklarını belirtti.