Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal tesislere su fiyatı belirlendi

Bu haberin fotoğrafı yok
Termal tesislere su fiyatı belirlendi

İGM üyeleri Şubat ayının üçüncü toplantısında Ömer Gecek termal turizm merkezi ve Gazlıgöl termal turizm merkezleri ile seralarda kullanılacak termal su tüketiminde metreküp fiyatı belirleyen komisyon raporunu kabul etti. Buna göre; 0-4 bin metreküp arası kullanımlarda 1.10 TL metreküp, 4 bin metreküpün üzerinde yapılan kullanımlarda 1.65 TL, metreküp seralarda 660 TL dekar ücreti alınacak

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı üçüncü toplantısı tamamlandı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanması için ilgili komisyonlara gönderildi. İGM Başkanı Salih Sel, toplantı açılışında rahatsızlığı nedeniyle ikinci oturuma başkanlık edemediğini ancak rahatsızlığının devam ettiğini söyledi.
Talepler komisyonlarda
değerlendirilecek
Gündemin 6. maddesinde yer alan Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) ile İl Özel İdaresi’nin ortaklaşa yürütülmesi düşünülen, Yoksullara Yönelik Mikro Kredi Projesinin incelenerek, 5302 Sayılı kanunun 64’ncü maddesine göre karara bağlanması için Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri, Kültür Turizm ve Sosyal İşler komisyonlarında rapor hazırlanmasına oy birliğiyle karar verildi. İl Özel İdaresine ait Bayat Hükümet Konağı içerisinde bulunan odaların, İlçe Nüfus Müdürlüğü ile kaymakamlık emrine ve Bayat Kilim Atölyesinin, Bayat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 15 yıllığına kira karşılığı tahsis edilmesi talebi Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri komisyonlarında görüşülecek.
Termal su fiyatı belirlendi
İhsaniye Mahalli İdareler ve Turizm Birliğinin olağan üstü Birlik Meclisi toplantısındaki tüzük değişikliğinde, İl Özel İdaresinin birliğe üye olması ve 1 asil ve 1 yedek üyenin belirlenmesi talebi Plan Bütçe, İdari ve Hukuk İşleri komis-yonlarına gönderildi. İl Özel İdaresinden jeotermal kaynağı temin edecek işletme-lerden, alınması gereken 2012 yılına ait jeotermal su kullanım metreküp bedelinin, ilgili kanun ve yönetmelik doğrultusunda, her bir termal turizm merkezi için ayrı ayrı belirlenme isteği komisyon rapor çerçevesinde karara bağlandı. Yapılan inceleme sonucu; 2012 yılı için Ömer Gecek Termal Turizm Merkezi için 0-4 bin metreküp arası kullanımlarda 1.10 TL metreküp, 4 bin metreküpün üzerinde yapılan kullanımlarda 1.65 TL, metreküp serelarda 660 TL dekar ücreti alınmasına, İhsaniye Gazlıgöl Termal Turizm Merkezi için 0-4 bin metreküp arası kullanımlarda 1.10 TL metreküp, 4 bin metreküpün üzerinde yapılan kullanımlarda 1.65 TL, seralarda 660 TL dekar ücret alınmasını uygun gören komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.
Raporlar oy birliğiyle kabul edildi
Evciler ilçesi Özel İdare iş merkezinde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Özel İdare İş Merkezinin 3 katındaki odaların, Mal Müdürlüğüne tahsisi edilmesi isteğini uygun gören komisyon raporları oy birliğiyle kabul edildi. İl Özel İdaresince boş bulunan bilgisayar işletmeni kadrosu için ileride yapılacak atamaya esas olmak üzere; kadro unvan ve derecesinde değişiklik yapılması talebini uygun gören İdari ve Hukuk İşler komis-yonu raporu kabul edildi. İl Özel İdaresinde görevli personelin süresi içinde derece terfileri için kadro derecelerinde değişiklik yapılması isteği doğrultusunda 3 adet kadro değişikliğini onaylayan İdari ve Hukuk İşleri komisyonu raporu kabul edildi. Meclisin 4. oturumu bugün tamamlanacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti