Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termalde atılım için Afyon incelemesi

Termalde atılım için Afyon incelemesi
Termalde atılım için Afyon incelemesi

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, termal su ile ilgili gelişmeleri incelemek üzere Afyonkarahisar’a geldi

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu; “Üç yılı aşkın süreyle keyifle ve canı gönülden Vali olarak çalıştığım Bingöl ilimiz, doğunun şirin ve huzurlu bir vilayetidir. Sayın Belediye Başkanımız Serdar Atalay’la beraber çok uyumlu çalışmalarımız oldu. Beraber çalıştığımız dönemlerde birlikte çok güzel çalışmalara imza attık. Kendisini halen takip ediyorum, bu güzel ve başarılı çalışmalarını devam ettirmektedir. Bu anlamda kendilerini kutluyorum” dedi.
BİNGÖL DE AFYON GİBİ OLACAK
Bingöl ile Afyonkarahisar arasında birçok benzerlikler var diyen Vali Balkanlıoğlu; “Bingöl’de birçok ilin kesiştiği yerdir. Adeta doğuyu batıya bağlayan bir konumu var. Bingöl’de bazı yol çalışmaları var, onlar da bitince Bingöl’de Afyonkarahisar gibi olacak. Hatta Bingöl’de termal su da bulunmaktadır. Bu nedenle değerli Başkanımız hem bizi ziyaret etmek, hem de ilimizdeki örnek çalışmaları incelemek için Afyonkarahisar’da gelmişlerdir. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BALKANLIOĞLU HAYIRLA YAD EDİLİYOR
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay; “Ben Daire Başkanıyken kendisi Bingöl Valiliğine atanmıştı. Kendisiyle Bingöl’ün Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile alakalı projeleri beraber takip ettik. Sonra Allah nasip etti, Bingöl Belediye Başkanı olarak görev aldığımda da daha yakın olarak çalışma imkanı buldum. 2 yıla yakın birlikte çalışma imkanı bulduk. Gerçekten çok güzel çalışmalar ortaya çıkardık. Sayın Valimiz hem insani meziyetleriyle, hem de yaptığı atılımlarla Bingöl ilimize farklı bir hava getirdi. Şu anda bile Bingöl halkı Sayın Valimizi hayırla yad ediyorlar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)