Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terör hedefine ulaşamayacak – Kocatepe Gazetesi

Terör hedefine ulaşamayacak – Kocatepe Gazetesi
Terör hedefine ulaşamayacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çatışmada hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Eli kanlı terör örgütünün saldırılarını nefretle kınayan Başkanı Çoban, yaşanan olaydan ötürü ülkemizin ve Afyonkarahisarımızın tarif edilemez üzüntü ve keder içinde olduğunu vurguladı.
AHMET SELÇUK İLKAN
 KONSERİ ERTELENDİ
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenmesi planlanan Ahmet Selçuk İlkan konseri, ileri bir tarihe ertelendi. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Hakkari Çukurca’da hain terör örgütü ile çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olması nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, bu akşam (dün) düzenlenecek olan Ahmet Selçuk İlkan şiir dinletisinin ileri bir tarihe ertelediği bildirildi.
İSTİKRAR ELEŞTİRİSİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Hakkari’de yaşanan çatışma sonrasında 8 askerimizin şehit olduğunu belirterek, “7 Haziran’dan sonra düğmeye basılmış gibi başlatılan terör süreci, devam ettiriliyor. Gözünü başkanlık hırsı bürüyen en yetkili kişiler, terörün önlenmesi için mücadele edeceğine ülkeyi ayrıştıran tutumlarına devam ediyorlar. İstikrar olmazsa ülke bölünür diyenler, istikrar diye diye ülkemizi kaosa sürüklüyorlar. İstikrarınız batsın!” dedi.
ŞEHİTLER GELİYOR, ŞEHİRLERİMİZ BOMBALANIYOR
Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Milletvekili Burcu Köksal, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehit düşen Bayatlı kahraman uzman çavuşumuzun da ruhu şad olsun. Bu kadar şehit gelirken, ülkemizin bir ili, Kilis İŞİD tarafından her gün bombalanırken, Milli Savunma Bakanı, İçişleri Bakanı ve iktidarın diğer üyeleri, Kaçak Saray’daki ağabeylerine ‘Padişahım çok yaşa’ tezahüratı ile meşguller” ifadelerini kullandı.
KANLARI YERDE KALMAYACAK
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Teröristlerin alçak saldırısı sonucu Bayatlı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Arı’nın da aralarında bulunduğu 6 askerimiz şehit olmuştur. Menfur saldırıda 8 kahraman Mehmetçiğimizde yaralanmıştır. Yine olay mahalline giden askeri helikopterimizin düşmesi sonucu da 2 askerimiz şehit olmuştur. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yiğit askerlerimizin kanları yerde kalmayacaktır” dedi.
BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Ülkemizde gündem o kadar hızlı değişiyor ki, nasıl bir ruh haline bürünelim karar veremiyoruz. Hakkari’de 8 şehitimiz olduğunu öğrendik. Şehitlerimizin bir tanesi de Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinden. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.
GÖZ YUMANLARI DA LANETLİYORUM
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, “Son zamanlarda artan terör olaylarından birilerinin nemalandığını çok iyi biliyoruz. Unutulmamalıdır ki; bu tür nemalanmaların onların kursağına inmeden boğazında kalacaktır. Bugüne kadar vatanımızı bölmeye çalışan tüm mihraklar emellerine ulaşamamış, bundan sonra da ulaşamayacaklardır. Teröre destek veren, onların yaptıklarına göz yumanları tüm Türk Milleti önünde lanetliyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)