Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teröre karşı birlik olmalıyız – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanlığı
Teröre karşı birlik olmalıyız

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantıları devam ediyor. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu, Hüseyin Sezen ve Mustafa Ötken, toplantıda gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme ilişkin bilgiler verdi. Siyasi partilerin terörle mücadele konusunda bir arada olması gerektiğini vurgulayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Hüseyin Tutumlu, terör konusunda birlik olması gerektiğini ifade etti. Tutumlu, “Sizlerin de yakından takip ettiği gibi ülkemiz maalesef sivil vatandaşlarımıza yönelik terör saldırılarına muhatap olmaktadır. Bu noktada AK Parti her zaman olduğu gibi terörle mücadele de üzerine düşeni sonuna kadar yapıyor. Maalesef 7 Haziran ve 1 Kasım arasında görülen muhalefetin terörle mücadele konusunda ve hükümete destek vermek noktasında zaman zaman güzel yaklaşımlarına şahit olsak da genellikle ayrı bu konuda beyanda bulunmayı ve kendince ayrı bir mücadele geliştirmeyi doğru buluyorlar. Hâlbuki tüm dünya da terör söz konusu olduğu zaman siyasi düşünce farklılıklarına rağmen toplumlar ve siyasi partiler bir araya gelmeyi becerebiliyorlar ve becerebilmeliler” dedi.
DÜNYADA TERÖR
 DALGASI MEVCUT
“Maalesef dünyada bir süredir terör dalgası hakim” diyen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tutumlu, terör eylemlerinin biteceği huzurlu ve mutlu günlerin yakın olduğunu belirtti. Tutumlu, “Türkiye’de terör söz konusu olduğunda hangi siyasi düşünceden olursa olsun vatandaşlarımız nasıl bir ve beraber olabiliyorlarsa siyasi partilerde bir ve beraber olmalılardır ki terör hedeflediği sonucu elde edemesin. Maalesef dünyada bir süredir terör dalgası hakim. Sadece bölgemizde değil. Zaman zaman ve bu güne kadar hiç alışık olmadıkları biçimde batı ülkelerinde ve zaman zaman batı ülkelerine göre daha az sıklıkla ABD’de bu tür terör saldırılarına hedef olabiliyorlar. İnşallah tüm dünya da terör eylemlerinin biteceği huzurlu ve mutlu günlerine döneceği ve ülkemizde de huzurun ve refahın hakim olduğu günlerin yakın olduğunu ümit ediyoruz. Bu günlere gelebilmemiz için hepimizin bir ve beraber olmasının mutlak gereklilik olduğunu inanıyoruz” diye konuştu.
“KÖR MUHALİF” ELEŞTİRİSİ
“Ülkedeki terör olaylarını Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı çevreleri körüklüyor. Başkanlık Sistemi için kaos ortamı oluşturuluyor, eleştirileri hakkındaki görüşünüz nedir” sorusuna da cevap veren Tutumlu, “Bunu söyleyen adamın kör bir muhalif olması lazım. Zihnen, fiziken kör olması, bu ülkede yaşamıyor olması lazım. Bu insanları tanımıyor olması lazım. Bir çocuğun gözyaşı ile gözyaşı dökecek kadar yufka yürekli olan bu insanlar, böyle bir kaos ortamı isteyebilirler mi? AK Parti’yi oluşan ortamda zayıflatmak için kurgulanan bir senaryodur” dedi.
MESAJLARA İTİBAR ETMEYİN
AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken ise vatandaşlara uyarıda bulundu. Ötken, “Özellikle son zamanlarda sosyal medyadan isminiz adına açılmış sayfalardan arkadaşlık istekleri geliyor. Son zamanlarda bununla ilgili partimiz adına da mesajlar gelmeye başladı. Partimizin adını kullanarak hediye çeki dağıtıldığı ifade ediliyor. Bunlara itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

HODRİ MEYDAN
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, “Muhtemel bir referandum hazırlığı var mı” sorusuna ise şöyle karşılık verdi: “Bizim teşkilatlarımız sadece referanduma değil her türlü seçime hazırdır. Hodri meydan, denemesi bedava.”