Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teröre tepki dalga dalga – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Teröre tepki dalga dalga

Afyonkarahisar’da Ülkü Ocakları tarafından organize edilen teröre tepki yürüyüşüne çok
sayıda kişi katıldı. Türkiye Gençlik
Birliği (TGB) üyeleri de yürüyüşe Anıtpark’ta katılarak destek verdi

Afyonkarahisar’da Ülkü Ocakları’nın organize ettiği yürüyüş Kurtuluş Caddesi üzerinde İmaret Cami önünden başladı. Milli Birlik Caddesi’ni takip eden gurup yürüyüşte ilk önce İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından da Ülkücü yemini yapıldı. Bine yakın kişinin katıldığı yürüyüş sırasında sık sık sloganlar atıldı. Çoğunluğu genç olan yürüyüşçüler, “Ülkücü hareket engellenemez”, “Afyon uyuma şehidine sahip çık”, “Kahrolsun PKK”, “İmralı basılsın, Apo asılsın” sloganları attılar.
Sloganlar atan gurup Anıtpark meydanına kadar yürüdü. Bu guruba alanda TGB’li bir gurup katıldı. Anıtpark’ta toplanan kalabalık sloganlar atarak İstiklal Marşı’nın okuyarak, şehitler için dua etti. Dağlıca’da şehit düşen 16 askerin isimleri okunarak yoklama alındı. Kalabalık gurup isimler okundukça, “burada” diyerek bağırdı.
Yürüyüşe destek veren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı kendilerinin her zaman terör ile müzakere yapılmayacağını ifade ettiklerini hatırlattı.
Müzakere edildiği takdirde sonuçlarının böyle olacağını aktaran Kumartaşlı, “Günlük 3-5 şehit derken dün 16, bugün 14 polis yine başka bir ilimizde 3 şehit, başka bir şehrimizde bir şehit derken şehadet şerbetini için vatan evladının sayısı her geçen gün artıyor” ifadelerini kullandı.
OHAL’in gelmesi gerektiğinden bahseden Kumartaşlı, “Olağanüstü Hâl (OHAL) gelsin teröristler asılsın. İdam gelsin ve İmralı canisi şehit ailelerine verilsin. Ailelerimiz, en güzel cevabını verecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti