Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Teröriste Terörist Diyemeyenler Tatlı Su Milliyetçisi Oldular”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ana muhalefete yüklendi. Özkaya, “Türkiye genelinde teröriste terörist diyemeyen siyasi partiler ile kirli ittifak oluşturanlar Afyonkarahisar’da tatlı su milliyetçi oldular.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Dinar İlçesinde, Tatarlı, Haydarlı Beldeleri, Kızılören, Sinanpaşa ve Sinanpaşa İlçeleri ve Ahmetpaşa Beldesinde vatandaşlarla buluştu.

“HÜKÜMET VE YEREL YÖNETİMİN UYUMU HİZMETLERİ GETİRDİ”

AK Parti Hükümetleri ve yerel yönetimlerim uyumu ile birçok hizmet ve yatırım Afyonkarahisar, ilçeleri ve beldeleri ile buluştuğunu ifade eden Milletvekili Özkaya, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayal edilemeyen eserlerin şehirler ile buluşmasını sağladık. Yerel yönetimlerde büyük işleri hep birlikte başardık. 31 Mart sonrasında da AK Parti olarak adaylarımızı Belediye Başkanı seçerek hizmet yolculuğuna devam edeceğiz.  Türkiye genelinde teröriste terörist diyemeyen siyasi partiler ile kirli ittifak oluşturanlar Afyonkarahisar’da tatlı su milliyetçi oldular. Türkiye’de yönettikleri belediyelerde hiçbir eseri olmayanlar, Afyonkarahisar’da gökteki yıldızlara kadar vaat ediyorlar. Hiçbir somut projeleri, vaatleri ne yazık ki yok. AK Parti olarak yıllardan beri en büyük üzüntümüz doğru düzgün bir muhalefete denk gelemeyişimiz.” dedi.

“Teröriste Terörist Diyemeyenler Tatlı Su Milliyetçisi Oldular”

“BU ZİHNİYETE AFYON’DA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Afyonkarahisar’ın milliyetçi ve muhafazakâr bir yapısı olduğunu ifade eden Milletvekili Özkaya, “Şehrimizin bu yapısının bozulmasına asla müsade etmeyiz. Gazi Mecliste terör destekçileri, aile yapısını bozan yapılarla yan yana gelenler burada seçimi kazansalar ne yapacaklar, doğrusu merak ediyorum. Milletimiz bu zihniyetin kim olduğunu aile yapımızın temeline dinamit koyan yapılara verdikleri destekten çok iyi biliyor. Bizde bunlara milletimiz ile birlikte Afyonkarahisar’da asla geçit vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“KURU HAMASETLE MİLLETİMİZİ KANDIRMASINA MÜSAADE ETMEYİZ”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ın her kesimle kavgalı olduğunu ifade eden Özkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Merkezi, İl, ilçe teşkilatları ve diğer illerin adayı ile sürekli bir kavga içerisinde olan birisinin hiçbir vaat sunmadan, proje ortaya koymadan kuru hamaset ile milletimizi kandırmasına müsade etmeyiz. Sahte milliyetçilik söylemlerini İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirler için söylemeden inandırıcılığı yok. AK Parti olarak 60 Belediyeyi alacağız. Yeni dönemde merkezi hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin uyumu ile daha fazla yatırımı, istihdamı ve hizmeti şehrimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin şunu çok iyi görmesi lazımdır. Mesela geçtiğimiz genel seçimler sonrasında her hafta başka partiden seçimi kazanan bir belediye başkanı AK Partiye geçti. Bu neyi ifade ediyor? CHP yönetimindeki örneğin Dazkırı Belediyesi belediyenin arsalarını satmak dışında ne iş yaptı? Bunları milletimizin görmesi lazımdır. CHP’nin şehrimize ve ülkemize kaostan, kavgadan, çöp, çukur ve çamurdan başka verebileceği hiçbir şey yok ne yazık ki.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti