Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Terörün baş sorumlusu AKP’dir” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Terörün baş sorumlusu AKP’dir”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Çözüm Süreci olarak adlandırılan çalışmalar hakkında halka hesap vermesi gerektiğini belirtti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, terör ile ilgil açıklama yaptı. Parsak, “AKP, bölgedeki terör sorunu neredeyse sona ermişken, terör örgütü çaresizlik içerisinde geri çekilmişken, üç yıl üst üste bir tek terör eylemi bile yapılmamışken iktidara gelmiş ve sıfır terör ile teslim aldığı Türkiye’yi adeta cehenneme çevirmiştir.
AKP’nin iktidara gelmesinin hemen ardından zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyarbakır’da yaptığı bir konuşma sırasında kullandığı Kürt Sorunu kelimesi ile başlayan, önce Kürt Açılımı, Milli Birlik Projesi ve Analar Ağlamasın gibi çeşitli isimlerle ve sloganlarla Türk Milleti’ne yutturulmaya çalışılan, adı, içeriği ve eylem planı, AKP’li vekiller tarafından bile bilinmeyen bu ihanet sürecinde askerimiz ve güvenlik güçlerimiz kışlasına hapsedilerek meydan bebek katili PKK ve şehir uzantısı KCK’ya bırakılmıştır.KCK, bölgede Valiler atamakta, sözde asayiş birimleri ve halk mahkemeleri kurmakta, vergi adı altında vatandaşlarımızdan haraç toplanmaktadır. Güvenlik güçlerimize mayınlı tuzaklar kurulmakta ve her fırsatta saldırılmaktadır” dedi.
ÖZKAYA ÜZERİNDEN
AK PARTİ’YE ELEŞTİRİ
Parsak, şu ifadeleri kullandı:
“Bölücü terör bunları yaparken, AKP ve yönetimi ise, Cumhurbaşkanı ve birçok AKP’li yetkili tarafından da itiraf edildiği üzere gaflet, delalet ve hatta ihanet içerisinde olanları seyretmiş, sonra da ‘aldatıldık, kandırıldık’ diye mağduru oynamaya başlamışlardır.
Oslo’da teröristlerle pazarlık yapan, onlara ‘Size sorun çıkaran Valiler varsa bize söyleyin değiştirelim’ diyen, Habur’a çadır mahkemelerinde kurup gelen teröristleri karşılayan ve Dolmabahçe’de terörün siyasi uzantıları ile bir araya gelerek 10 maddelik sözde mutabakat imzalayan AKP’nin, tüm mensup ve yöneticileri ile Milletvekilleri de terörden doğrudan sorumludur.
Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP yöneticileri ve siyasi temsilcileri olarak şehitlerimizin cenaze törenlerine istismardan uzak ve sükuneti tavsiye eder bir şekilde katılarak, hükümetin vurdumduymaz tavırları ve ihanete varan yaklaşımları sonucunda şehit ailelerinin yaşadığı acıları paylaşıyoruz.
AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da şehit cenazelerine katılırken, çalışma arkadaşı olan, aynı kanunların çıkması için aynı oyu kullandığı diğer AKP’li Milletvekilleri, doğuda PKK cenazelerine katılıyor. İşte AKP’nin gerçek yüzü budur.” (Kocatepe Haber Merkezi)