Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tesisler her alanda ülkeye katkı sağlayacak”

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz,
“Tesisler her alanda ülkeye katkı sağlayacak”

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, toplu açılış töreni ve Türk İstiklal Harbinin kazanıldığı toprakları şehri onurlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Afyonkarahisarlılar adına hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı.
CUMHURBAŞKANI’NI
 AĞIRLAMAK BÜYÜK ONUR
Vali Mustafa Tutulmaz, onurlandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehre gelmesi ile Afyonkarahisar halkının büyük bir bahtiyarlığı yaşadığını söyledi. Tutulmaz, “Afyonkarahisar olarak bugün büyük bir bahtiyarlığı, heyecan ve mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Bir taraftan ilimiz ve ülkemiz açısından çok önemli yatırımları hizmete açarak Necip Milletimizin kullanımına sunuyoruz. Diğer taraftan ömrünü aziz milletimize hizmet etmeye adamış siyasi hayatında milletimizden başka hiçbir güç tanımamış, milletimizden aldığı güç ve enerji ile hain darbe girişimlerine, muhtıracılara, terör örgütlerine fırsat vermeyen yeni ve büyük Türkiye’nin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızı, Bakanlarımızı ve Milletvekillerimizi ağırlıyoruz. Onun için mutlu ondan dolayı heyecan ve coşku doluyuz.” dedi.
“TESİSLERİN DEĞERİ
1 MİLYAR 173 MİLYON TL”
Vali Mustafa Tutulmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılından bu tarafa Afyonkarahisar’a her biri Türk siyasi tarihi ve siyasi hayat açısından son derece önemli sonuçlar doğuran, Türkiye’nin yakın siyasi tarihini şekillendiren çeşitli ziyaretler yaptığını söyledi. Tutulmaz, “Sayesinde ilimiz devasa yatırımlar almış ve almaya devam etmektedir. Afyonkarahisar ili olarak 1 milyar 173 milyon TL değerinde tesislerin hizmete sunulacağı bir açılış törenini Cumhurbaşkanımızın huzurlarıyla gerçekleştirmenin onurunu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Açılışını yapacağımız eserler Belediye hizmetlerinde konutta, eğitimde, sağlıkta, tarımda, ulaşımda, alt yapıda, sosyal hizmette, sporda, kültür ve turizmde ülkemizin 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bu hissiyat içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz tesislerimizin ilimize, ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi