Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TGB, Celal Bayar Üniversitesi’ne tepkili

Bu haberin fotoğrafı yok
TGB, Celal Bayar Üniversitesi'ne tepkili

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar İl Sekreteri Tuğba Ünver, Celal Bayar Üniversitesi’nde bir TGB üyesi öğrencinin okuldan atılmak istenmesine tepki gösterdi

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar İl Sekreteri Tuğba Ünver, bir basın toplantısı düzenleyerek okuldan atılan TGB’li Erdem Özdemir’e sahip çıktı. Erdem Özdemir’in Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı protesto etmesinin Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Mehmet Pakdemirli tarafından engellendiğini kaydeden Ünver, “Rektör Bey, arkadaşımıza ‘Seni okuldan atarım’ dedi ve arkadaşımıza önce 1 yıl uzaklaştırma cezası verildi, İdare Mahkemesi’nin kararıyla ceza 1 aya düşürüldü” dedi.
Üniversite dışındaki
bir hareket nedeniyle…
Rektör Pakdemirli’nin TGB’li üniversite öğrencisini okuldan atmak için çaba sarf ettiğini hatırlatan Tuğba Ünver, “Rektör Bey, şimdi de arkadaşımız Erdem Özdemir’i, okuldan atıyor. Hem de AKP ilçe binası önünde eylem yaptığı gerekçesiyle. Üniversite sınırları dışındaki bir olayı dayanak göstererek arkadaşımızı okuldan atmak istemeleri, aslında bu emrin nereden geldiğinin de bir göstergesidir” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti