Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TGB’den Kocatepe’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar
TGB'den Kocatepe'ye ziyaret

Türkiye Gençlik Birliği Afyonkarahisar İl Başkanı Yılmaz Batır beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; Samet Genç, Umut Tunay, Derya Üzer ve Şahin Kaya ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Ziyarette TGB Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Batır, “Afyonkarahisar’da Mart ayı başından itibaren çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu kapsamda, 3-4 Mart tarihleri arasında Genelge Toplantısı gerçekleştirirceğiz. Bu toplantımıza Genel Merkez Yöneticilerimiz katılacak. Ardından 8 Mart’ta ise Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına ile ilgili emekli Astsubay-Gazeteci Oktay Yıldırım’ın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans tertip edeceğiz. 18 Mart’ta ise Dünya Anti-emperyalist Gençlik Birliği (WAYU) ile birlikte düzenleyeceğimiz Uluslararası Anti-emperyalist Gençlik Buluşması’nı İstanbul’da gerçekleştireceğiz” dedi.
Siyasette gençlerin yer alması gerektiğini kaydeden Batır, “Gezi olaylarından sonra gerek gençlerimiz gerekse de insanlarımız siyasileşmeye başladı. Ancak Olağanüstü Hal’in (OHAL) çıkmasıyla özellikle gençler siyasetten uzaklaşmaya başladı” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nın gençlerin milli duygularını harekete geçirdiğinin altını çizen Batır, Afrin’de gerçekleştirilen bu operasyona Türkiye’de sağ-sol demeden tüm kesimlerin destek verdiğini belirterek, “Ülkemizin sınırlarında oluşturulacak terör örgütlerinin etkisiz hale getirilmesini çok yerinde buluyoruz” şeklinde konuştu.