Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tıbbiye’den Vali’ye 14 Mart daveti

Tıbbiye’den Vali’ye 14 Mart daveti
Tıbbiye'den Vali'ye 14 Mart daveti

14 Mart Tıp Bayramı öncesinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verilen Vali İrfan Balkanlıoğlu, AKÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyelerinden Yardımcı Doç. Dr. Mustafa Doğan’ın öncülüğünde bir heyet tarafından törene davet edildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretin 14 Mart Tıp Bayramı için, ANS Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenecek olan etkinlikler hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgi vermek ve törene davet etmek için yapıldığı öğrenildi.
AKÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyelerinden Yardımcı Doç. Dr. Mustafa Doğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlikler ile Tıp Fakültesi’nin 2012-2013 öğretim yılı Beyaz Önlük giyme töreni ve öğrenci sayısı hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgiler verdi. Dr. Doğan, Vali Balkanlıoğlu’nu 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine davet etti. Her işin başında sağlığın geldiğini söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, sağlığın ve her türlü hastalıkta uygun tedavinin önemini vurguladı. Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “AKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Solak göreve geldiğinden bu yana üniversitemiz sürekli gelişiyor. Eğitim ve öğretiminde daha etkin bir duruma gelindi. İnanıyorumki AKÜ’den mezun olan bireyler, aldıkları eğitimleri hayatlarında en güzel şekilde sergileyeceklerdir. Bu anlamda sizleri tebrik ediyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı şimdiden kutluyorum.” Ziyarette; AKÜ Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyelerinden Yardımcı Doç. Dr. Mustafa Doğan, Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi 4. sınıf öğrencisi Alper Selim Kocaoğlu, 4. sınıf öğrencisi İsa Karakaya, 2. sınıf öğrencisi Bahar Örün ve 1. sınıf öğrencisi Fatma Güven hazır bulundular. (Kocatepe)