Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TİHCAD’dan M. Akif Ersoy öğrencilerine anlamlı hediye

Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları

Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları Derneği’nden (TİHCAD) Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tablet, kitap ve giysi yardımı yapıldı

 

TİHCAD tarafından tablet, bilgisayar hatta internet erişimi olmayan öğrencilerin yoğun bulunduğu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine EBA’ ya uyumlu 10 adet tablet, 300 kitap ve giyecek yardımı gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Nihat Selek, küresel salgında eğitimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak için tablet ve internet sıkıntısı yaşayan öğrencilere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi anlamlı ve özel bir günde tablet, kitap ve giysi hediye eden Tekstil İhracatçıları ve Çalışanları Derneği Başkanı Ergin Aydın’a, Deniz Dikmen’e teşekkür etti.
Selek, “Dernek üyelerine duyarlı davranışları, destekleri nedeniyle eğitim adına, öğrencilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Daha önce Bakanlığımız 13 öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz kanalı ile tablet hediye etmişlerdi. Bu salgın döneminde ihtiyacı olan çok öğrencimiz bulunmakta. Biz TİCHAD la iletişime geçtiğimizde COVİD-19 küresel salgınından dolayı evinde tablet veya bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime bağlanamayan öğrencilerimize destek istediğimizde sağ olsunlar isteklerimizi geri çevirmediler. Çocuklarımıza yapılan her yatırım Türkiye’nin geleceğine yapılmış bir yatırımdır. Dolayısıyla TİHCAD gibi örnek kurum ve kuruluşların çoğalmasını diliyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti