Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tırmanma şampiyonası gösteri ile başladı

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü
Tırmanma şampiyonası gösteri ile başladı

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda sezonun 2. Ayak Yarışları, Akarçay’daki İmam-ı Azam Camisi’nin bulunduğu kavşakta yapılan gösterilerle başladı. Şampiyonaya çeşitli illerden 33 otomobilin katıldığını ifade eden ESOK Başkanı Nevzat Aslan, tarihi atmosferde keyifli bir yarış izletmek istediklerini söyledi.
Yeni yapılan Kocatepe Yolu’nu pist olarak kullanacak Sporcuların pisti çok beğendiğine dikkat çeken ESOK Başkanı Nevzat Aslan, “Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Kocatepe Etabı’na Afyonkarahisar Belediyesi tam destek oldu. Afyonkarahisar’ın manevi değeri Kocatepe’ye Tırmanma yarışını getirdik. Bugün gelen sporcular gördüklerinde pistin çok güzel olduğunu söyledi. Drifte gelen arkadaşlarda var Doğukan Manço da bunlardan birisi. 2 antrenman 3 çıkış olarak Türkiye Şampiyonasını gerçekleştireceğiz. 33 araç katılacak. 5 buçuk kilometrelik parkur Büyükkalecik Köyü’nden sonra başlayacak” dedi.
Doğukan Manço, Abbas Çimen, Mert Bilaloğlu, Ege Bilaloğlu ve Furkan Karan da özel yapım araçlarıyla görsel şölen sunacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti