Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TKDK 9. IPARD çağrı ilanına çıktı

TKDK İl Koordinatörü Zülgarı

TKDK İl Koordinatörü Zülgarı Özdemir, 11 Mayıs 2020 tarihinde IPARD II –9. Başvuru Çağrı ilanına çıkıldığını açıkladı

 

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgarı Özdemir, 11 Mayıs 2020 tarihinde, “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” tedbiri ile “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme ” tedbirlerine yönelik olarak IPARD II –9. Başvuru Çağrı ilanına çıkıldığını belirtti.
IPARD II –9. Başvuru Çağrı ilanı kapsamında yapım işleri, makine ve ekipman alımı, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurularının kabul edileceğini belirten Özdemir, Süt Hayvancılığı, Besi Hayvancılığı, Broyler-Hindi-Kaz Yetiştiriciliği, Yumurta Üreten Tarımsal İşletlemelerin destekleneceğini bildirdi. Yüzde 50 ile 70 arasında destek oranı verilecek olan bu sektörler için toplam destek bütçesi Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri için ilimizi de kapsayacak.
Başvuru çağrı ilanından sonra kriterlere uygun bir şekilde hazırlanan proje başvuruları bizzat yatırımcı tarafından İl Koordinatörlüğüne yapılacak. İl Koor-dinatörü Zülgari Özdemir, yatırımcıların kurumun resmi web sitesi www.tkdk. gov.tr’den, 214 10 88 veya 444 85 35 numaralı telefonlar aracılığıyla kendilerine ulaşarak detaylı bilgiler alabileceğini belirtti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti