Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TKDK yatırımları Afyonkarahisar İlçelerine yayılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
TKDK yatırımları Afyonkarahisar İlçelerine yayılıyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü, 4. Başvuru Çağrı Döneminde başvurusu uygun bulunan başvuru sahipleriyle sözleşme imzalamayı sürdürüyor

Afyonkarahisar’ın geniş coğrafyasında yer alan farklı ilçelerde yatırımların desteklenmesine devam ediliyor. İhsaniye ve Sandıklı ilçelerinde yapılacak 100 başlık süt çiftliği yatırımlardan sonra, 4. Başvuru Çağrı Döneminde imzalanan üçüncü sözleşme ile yapılacak 100 başlık süt çiftliği yatırımı, Hocalar ilçesinde gerçekleştirilecek.
Veteriner Hekim Mükerrem Sayın, Hocalar İlçesi Akçadere Köyü’nde gerçekleştireceği, ‘100 Başlık Süt İnekçiliği’ projesi için TKDK ile sözleşme imzaladı.
TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu, IPARD Programı kapsamında imzalanan bu sözleşmelerin, Afyonkarahisar’ın farklı ilçelerinde yer almasının önemine değinerek, her ilçede bu tür modern projelerin gerçekleştirilmesiyle, tarım ve hayvancılık sektörünün dönüşümüne katkı sağlanacağını ve bu projelerin o ilçelere, o köylere model oluşturacağını ifade etti.
Farklı ilçe ve köylerdeki sözleşme imzalanan projelerin gerçekleştirilmesiyle, insanlarımızın AB hibe desteklerine olan ilgisinin artacağını belirten İl Koordinatörü Metin Şehitoğlu, “böylece ilimizin en ücra kasaba ve köylerinde sektöre öncülük edecek modern yatırımların gerçekleştirilebilecek” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti