Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB ETÜ Öğrencileri Yurdunuseven’den Öğrendi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven TBMM’de TOBB ETÜ öğrencilerini ağırladı. Yurdunuseven, öğrencilere Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu’nun ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

TOBB ETÜ Üniversitesi Hukuk, Siyasi Bilimler ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile bir araya geldiler. Meclis misafir salonunda bir sunum yapan Yurdunuseven, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu ile meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TOBB ETÜ Öğrencileri Yurdunuseven’den Öğrendi

Cezaevlerine gerçekleştirilen ziyaretlerde yapılan tespitleri aktaran Yurdunuseven, hukuksal açıdan yapılan değerlendirmeleri öğrencilerle paylaştı. Yurdunuseven daha sonra öğrencilerle TBMM Genel Kurulu’nu ziyaret ederek kulisler ve Meclis çalışma alanlarını tanıttı.

Öğrenciler Yurdunuseven’in verdiği bilgileri not ederek merak ettikleri soruları yönelttiler. Verimli geçen sunumun ardından TOBB ETÜ öğrencileri son derece memnun olduklarını kaydettiler.

TOBB ETÜ Öğrencileri Yurdunuseven’den Öğrendi