Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tofaş rövanşı farklı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
Tofaş rövanşı farklı kazandı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 18. haftasında Tofaş’a konuk oldu. Afyonkarahisar’da oynanan maçta Keçiler Tofaş’ı 96-85 mağlup etmişti. Bursa’da oynanan maçta ise Tofaş, Afyon Belediyespor’u 95-74 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Tofaş, 21 sayı farkla maçı da kazandı.
İlk çeyreğe iki takım da eşit performansla başladı. Çeyrek sonuna kadar başa baş mücadeleyi 26-23 ile Tofaş önde tamamladı.
İkinci çeyrekte yine başa baş mücadele ile başladı. Afyon Belediye öne geçmek için verdiği çabayı çeyrek sonuna doğru Tofaş’ın üst üste bulduğu sayılarla yitirdi. İlk yarı Tofaş’ın 48-37 üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİNCİ YARIDA
FARK ARTI DA ARTI
İkinci yarıya hızlı başlayan Tofaş oldu. Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye hücumda etkili olmak istese de Tofaş farkı 3. dakikada 14 sayıya çekti. Bu çeyrekte 71-57 Tofaş üstünlüğü ile tamamlandı.
Son periyotta daha da etkili olan Tofaş maçın sonuna kadar farkı 21 sayıya çekti. Afyon Belediyespor dar rotasyon ile oynadığı maçın sonunu göremedi. Tofaş ise maçı 95-74 kazandı.
Tofaş 12 galibiyete ulaşarak 29 puanı gördü. Afyon Belediyespor ise 4 galibiyetle 20 puanda kaldı.

 

TOFAŞ: Garrett 15, Mejia 31, Weems 11, Kadji 2, Muhsin Yaşar 4, Berkan Durmaz 6, Emre Tanışan, Yiğit Arslan 3, Elegar 17, Mert Konuk 3, Muhaymin Mustafa 3

AFYON BELEDİYESPOR: Zelionis 8, Hagins 8, Altan Erol 15, Calloway 7, Carter 15, Safdar Çağan Aydın, Oğulcan Baykan 2, Serkan Menteşe 9, İsmail Kerem Gülmez, Talat Altunbey, Dorukhan Engindeniz 10, Cevher Özer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti