Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKİ daireleri için kura çekildi

Afyonkarahisar’daki gazeteciler, Toplu Konut
TOKİ daireleri için kura çekildi

Afyonkarahisar’daki gazeteciler, Toplu Konut İdaresi’nin dairelerine sahip olma fırsatını ikinci kez yakaladı. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tarafından daha önce hazırlanan proje kabul görmüştü. Bu proje, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Afyonkarahisar Milletvekilleri’nin desteği ile yürütülmüştü. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin projesi ile Afyonkarahisar’daki 100’ü aşkın gazeteci Toplu Konut İdaresi’nin otogar karşısındaki dairelerine yerleşmişti.
Afyonkarahisar’daki gazetecilere TOKİ konutları fırsatı, bu sefer Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği tarafından sunuldu. İnternet Habercileri Derneği’nin AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte yürüttüğü proje çerçevesinde 50’i aşkın gazeteci TOKİ konutlarında kura çekimi aşamasına katıldı.
ALİ ÖZKAYA DESTEK VERDİ
Öğretmenevi’nde düzenlenen kura çekilişinde Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Dağhan, “Bu yola Allah rızası için çıktık. Allah yardım etti ve bugün kura çekimine geldik. Bizim amacımız gazeteci arkadaşlarımızı ev sahibi yapabilmekti. Bu doğrultuda yoğun bir mesai harcadık. Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya, bizim her adımımızda yanımızda oldu. Kendisine hassaten teşekkür ediyoruz” dedi.
ÖGEDAY DA TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ögeday da “Ramazan ayından sonra çıktığımız yolda Allah bizi utandırmadı. Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya ve TOKİ yetkilileri bizim gayretimizi gördü ve Derneğimize TOKİ dairelerinden kontenjan ayrıldı. Bu konuda bizlere destek veren herkese müteşekkiriz” şeklinde konuştu. >> Murat ARISOY’un haberi