Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKİ konutları Nisan sonu teslim edilecek

TOKİ konutları Nisan sonu teslim edilecek
TOKİ konutları Nisan sonu teslim edilecek

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, Zafer Mahallesi’nde yapılmakta olan 1076 konutluk TOKİ etaplarında 140 Şehit Ailesi ve Gazi tarafından satın alınan TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.
“HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ”
Dernek üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen incelemede Başkan Kumartaşlı, TOKİ konutlarının çok lüks yapıldığını belirtirken, sosyal alanlar içinde herşeyin düşünülmüş olduğunu görmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Şehit Ailesi ve Gazilere tahsis edilen 140 konutta yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Kumartaşlı, destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
Konutların güzergâhlarının, çocuk oyun alanlarının, Camilerin ve diğer sosyal alanların çok iyi bir şekilde projelendirildiğini gördüklerini belirten Kumartaşlı; “Başbakanlık TOKİ Dairesi Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı işbirliğinde yapılan Zafer Mahallemizdeki konutları arkadaşlarımızla birlikte gezdik. Konutlara baktığımız zaman sağlık amacıyla kurulan jimlastik alanları, sportif alanlar, kamelyalar, çocuk oyun alanları, parklar, yeşil alanlar herşey çok ince düşünülmüş. Bu projenin oluşumunda büyük emeği olan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyorum” dedi.
TÜRKİYE’DE BİR İLK
Afyonkarahisar Zafer TOKİ Konutları’nın bitmek üzere olduğunu ve Nisan sonunda inşallah teslim edileceği bilgisini aldıklarını belirten Başkan Kumartaşlı; “Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak Belediye Başkanlığımızla gerçekten çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Ve sonuçta da Şehit Ailesi ve Gazilerimizi TOKİ etaplarının avantajlarını çok iyi anlattık. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Afyonkarahisar ziyaretinde, bu TOKİ Konutlarından Şehit Ailesi ve Gazilerimize biraz daha fazla konut ayrılıp kolaylık yapılması hususunda taleplerde bulunduk. Türkiye’de bir ilk olarak TOKİ Konutlarından bir defada 140 Şehit Ailesi ve Gazimizi faydalandırdık. Bu gerçekten ülkemizde bir ilktir. Bunu başardığımızdan dolayı çok mutluyuz. Tüm Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizde duacıdırlar” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Kumartaşlı, “Afyonkarahisar Belediyesi’nin öncülüğünde TOKİ etapları yapıldı ve biz Şehit Aileleri ve Gazileri faydalandırdı. Yoksa bu bizim için bir hayaldi. Bu proje gerçekleştikten sonra Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın da destek ve katkılarıyla İlimiz merkez ve ilçelerinden 140 Şehit Ailesi ve Gazimiz bu konutlardan faydalandı ve ev sahibi oldular. Ben tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Sizler bizlerin yüzünü güldürdünüz, Allah’ta sizlerin yüzünü güldürsün” şeklinde konuştu.