Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tokman ve Yağcı girişimcilik hakkında sunum yaptı

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ile İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Müjgan Gölçük Yağcı, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrenci topluluk ve kulüp temsilcileri ile bir araya geldi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) düzenlenen Girişimcilik ve Kariyer Planlama programında temsil edildi.
Programda TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman “Kadın Girişimciler Kurulu’nun faaliyetleri ve Türkiye’deki kadın girişimciler”, İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Müjgan Gölçük Yağcı ise “Rol Model Olarak Kadın Girişimci Nasıl Olunur?” başlıklarında sunum yaptı.
Program çerçevesinde AKÜ Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Güngör, AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar kendi uzmanlık alanları ile ilgili bilgiler verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti