Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Topluma faydalı bireyler olun” – Kocatepe Gazetesi

Yazar Serkan Şengül’ün Afyonkarahisar
"Topluma faydalı bireyler olun"

Yazar Serkan Şengül’ün Afyonkarahisar Kitap Fuarı kapsamında Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle yaptığı söyleşi etkinliğine Vali Mustafa Tutulmaz’da katıldı.
Yazar Serkan Şengül kitap yazarlığı, kitap okumanın önemi, kitabın neler kazandırdığı, yazmaya nasıl başladığı, kitap yazmanın püf noktalarını içeren konularda öğrencilere bilgiler verdi. Öğrencilere hedeflerini büyük tutmalarını ve yazmaktan korkmamalarını tavsiye eden Şengül, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
Söyleşi etkinliği sonunda konuşan ve öğrencilere hitap eden Vali Mustafa Tutulmaz, “Kendimize güveneceğiz, kendimiz için yaşayacağız ama kendimiz için yaşarken de bu toplumun bir parçası olduğumuzu bileceğiz. Bu topluma faydalı bireyler olacağız. Bu da okumaktan, çok çalışmaktan ve emek vermekten geçiyor. Yatarak bunlar elde edilmiyor bunu bilin. Gezerek te elde edilmiyor. Kitap fuarı var. İster Serkan beyin olsun, ister diğer yazarlar olsun büyük emeklerle yazılmış çok güzel kitaplar var. Bu kitapları alın, almıyorsanız bile karıştırın, muhakkak kitaplarla hasbihal edin” tavsiyelerinde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti