Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Toplumsal cinsiyet eşitliği uluslararası politik projedir”

Türkiye’de Aile Politikaları ve

Türkiye’de Aile Politikaları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği başlığında konuşan hukukçu Muharrem Balcı, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile aslında uluslararası politik bir projenin küresel anlamda hayata geçirilmeye çalışıldığını açıkladı

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şubesi’nin 45. Dönem Sohbet Programı kapsamında düzenlediği söyleşilerin 3. konuğu “İstanbul Sözleşmesinin Aile Yapımıza Etkileri” ana başlığında Türkiye’de Aile Politikaları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda sunum yapan Av. Muharrem Balcı oldu.
“AFYON 2. MEMLEKET”
Program Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunulduktan sonra başladı. Söyleşi öncesi konuşan AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun, Türkiye de 2011 yılında imzalanan İstanbul Sözleşmesi ve buna bağlı olarak 6284 sayılı kanunun yürürlüğe girdiğini kaydetti. Coşkun, “Daha önce ki dönemlerde bu konuyu gündeme alıp dile getirip doğru anlatılıp doğru anlaşılması çabasına girmiştik. Esasen Kur’an bize her noktada bir uyarıcı ve yol göstericidir.” dedi. Coşkun sözlerini Bakara Suresi 205. ayetin mealini okuyarak tamamladı.
Aslen Karadenizli olup 40 yıl önce askeri hâkimlik yaptığı Afyonkarahisar’ı ikinci memleketi kabul ettiğini söyleyen Av. Muharrem Balcı Türkiye’de Aile Politikaları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği başlığında 1 saat 40 dakikalık geniş bir bilgilendirme yaptı.
“TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ KÜRESEL İFSAD PROJESİ”
Av. Muharrem Balcı, 41 yıllık meslek hayatının olduğunu 47 yıllık hukukçu olduğunu belirterek kendisine göre dünya da 2 büyük küresel proje ve tehlike olduğundan söz etti. Birincisinin bağımlılıklar olduğunu söyleyen Balcı, “Dünya insanları bağımlılaştırılarak köleleştirilip sömürülüyor. Sigara, nargile, alkol, kumar, teknoloji gibi araçlarla insanlar önce köleleştiriliyor. İnsanlar cinsi olarak vasıflarından arındırılıp beyinleri uyuşturuluyor. Böylece insanlığa karşı bir suç işleniyor. Çünkü köleleştirme insanlığa karşı işlenilen bir suçtur. Bu uluslar arası ve evrensel bir kaidedir. İkinci projede Toplumsal Cinsiyet Eşitliğidir. Yani işleyeceğimiz konumuz olan İstanbul Sözleşmesinin esas alt başlığıdır. Bu konunun birçok alt başlığı vardır. Bu Küresel İfsad Projesidir. Sözünü ettiğim gibi bunun birçok ayağı var.” diye konuştu.
“SİYONİST HEDEFLE 2. PROJE ÖRTÜŞÜYOR”
Küresel İfsad Projesi olarak tanımladığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği kavramının çok derin bir konu olduğuna değinen Balcı, “İnsan dışı başka bir varlık yaratma iddiaları var. Öncelikle farklılaştırmalar yapılıyor. Hayal dahi edilemeyecek cinsel yönelimlerle insan iradesi yok edilip farklı türler yaratmak istiyorlar. Dünya nüfusu 7 milyar. Onlara göre bu kadar insanı beslemek yönetmek zor. Tabi bu kadar insanı öldürmekte aynı şekilde zor bir iştir. Ama türü farklılaştırarak yönetmeyi daha kolay hale getirmek istiyorlar. Önce robotlaştırarak v.b yollarla farklı bir türe dönüştürme çabasındalar. Onlara göre Yahudiler dışında ki tüm insanlar güdülecek binek hayvanlarıdır. Siyonizmin bu hedefiyle 2. proje yani Küresel İfsad Projesi uyuşmaktadır. Proje alt yapısında tüm ilahi dinlerin kavramlarını bozmak vardır. Mesela feminizm ile kadın ilahlaştırılmaktadır. Tabii bunların çeşitli aşamaları vardır. Tüm bunlar birer insanlık suçudur. Haz Medeniyeti oluşturmak istenmektedir. Tanrı kavramına karşı robotlaşma, yapay zeka, gıda terörü, koyundan sonra insan kopyalama, zihin kontrolü, düşünceleri okuma, sinelerde saklı olanları bilmeye çalışmak, googel kahinliği yapmak gibi bir çok başlık vardır.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi