Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Topoğlu ve Kasapoğlu, Yiğitbaşı’nı ziyaret etti

Topoğlu ve Kasapoğlu, Yiğitbaşı’nı ziyaret etti

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti

 

Kurtuluş Şavaşı’nın başlangıç harekatı olan Büyük Taarruz’un 100. Yılı kutlamaları Afyonkarahisar’da farklı etkinliklerle yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da etkinliklerin gençler ve spor alanındaki planlamaları hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti.
100. Yıl kutlama etkinliklerinde gençler ve spor alanında bir çok etkinlik planladıklarını bu etkinliklerle ilgili de tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirten Topoğlu, Valilik tarafından uygun görülmesi halinde kutlama etkinliklerine dahil edilebileceğini söyledi.
Yiğitbaşı ise bu özel yılda gençlerin etkinliklere iştirakinin çok daha önemli hale geldiğini, tarihin ve kültürün önemli yapıtaşı olan Büyük Taarruz’un 100. Yılında gençlerin sportif alanlarda da katılımcı olarak bu coşkunun bir parçası olması için katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi