Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toptaş Beyyazı’nın derdini dinledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Toptaş Beyyazı’nın derdini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, gün içinde yaşanan olayları Beyyazılılardan dinledi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a durumun bildirilmesi üzerine, Beyyazı kasabasına hareket eden Toptaş belde meydanındaki kahvehanede sorunu halkın ağzından dinledi. Taş ocakları ile ilgili sorunun hukuki yollarda çözülmesi taraftarı olduğunu vurgulayan Toptaş, “Sorunun geçmişini biliyorum. Daha önceden de 2 kez gelip bu sorunu dinledim. Peki bu konuda hiçbir hukuki çalışma yapıldı mı, sorunlar tespit edildi mi” diye vatandaşlara sordu.
Belde sakinleri ise durumu valilik yetkililerinin bir komisyon oluşturarak tespit ettiğini, ancak bir yaptırım kararı vermediklerini ve taş ocağında yapılan patlamaların köylülere zarar verdiğini söylediler. Milletvekili Toptaş ise konu ile ilgili olarak Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu aradı ve detaylı bilgi aldı. Toptaş, bu konunun eylemle ya da bu şekilde bir tutumla çözülmeyeceğini, bu konuda hukuki açıdan yolların denenmesi gerektiğini söyledi. Bu işin en başında belde sakinlerinin yanlış yaptığını belirten Toptaş, “Keşke bu firma burada çalışmak için ruhsat alırken uyumasaydınız. Biliyorum geçen yıl bir ürününüz tarlanızda zarar gördü. Sizin amacınız da bu zararın bu yolda olmasını engellemek. Ancak bu iş bu şekilde olmaz önce tüm hukuki kapıları çalmalısınız, ben bu konuda sizlere yol göstereceğim” dedi. (Kocatepe)