Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toptaş tekrar sordu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Toptaş tekrar sordu

Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik’e borçlarından dolayı haciz işlemi yapılan Belediyelerin partilere ve Afyonkarahisar Belediyelerinin durumlarını 18 Ekim 2011 tarihinde soru önergesi yoluyla soran CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, yeterli cevap alamadığı gerekçesiyle önergesini yineledi

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş, 18 Ekim 2011 tarihinde Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik’e borçlarından dolayı haciz işlemi yapılan Belediyelerin partilere ve Afyonkarahisar Belediyelerinin durumlarını sorduğunu hatırlattı. Bakan Çelik imzasıyla tarafına 8 Şubat 2012 tarihinde cevap verildiğini bildiren Milletvekili Toptaş, ve-rilen cevaplar sorularımın karşılığı olmadığı gibi içeriklerininde anlaşılamadığını kaydetti. Toptaş, bin 863 beledi-yeye haciz işlemi yapılırken 6 bin 85 Belediyenin SGK ya borcu olduğu, Türkiye’de toplam Belediye sayısının 3215 adet olması sonucu cevapların ne anlama geldiğinin anlaşılamadığını dile getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ahmet Toptaş, bu bağlamda soru önergesini tekrarlayıp yeniden Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik tarafından yazılı olarak cevaplandırılması girişiminde bulunduğunu açıkladı. Milletvekili Toptaş önergesinde şu soruları sordu: Türkiye’de kaç Belediyenin SGK ya borcu vardır. Bunların kaç tanesine haciz işlemi yapılmıştır? Bu Belediyelerin il, ilçe, Belde Belediyeler olarak dağılımı nasıldır? SGK ya borcu olan Belediyelerin partilere göre dağılımı nasıldır? Afyonkarahisar’da hangi Belediyelerin SGK ya borcu bulunmaktadır. Bu Belediyelerin kaçına haciz işlemi yapılmıştır?” (Kocatepe)