Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TPDR 2 dernekle protokol imzaladı

TPDR 2 dernekle protokol imzaladı
TPDR 2 dernekle protokol imzaladı

Türkiye Harp Malulü ve Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “İmzaladığımız bu protokol sayesinde, dernek üyelerimiz TPDR bünyesinde Psikolojik Danışma Hizmetleri, Psikolojik Testler, Seminer ve Konferanslardan faydalanacaklardır. Dernek Üyelerimize gösterilen bu destekten dolayı TPDR İl Başkanı sayın İdris İlcan Beye teşekkür ediyoruz” dedi.
Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UMUD) Şube Başkanı Kemal Baykara ise toplumsal olarak yaşamış olduğumuz  buhranlar ve psikolojik depresyonları gözönüne aldığımızda, TPDR’nin Afyonkarahisar için bir UMUD olduğunu belirterek, “Temsilciliğimizin 10 uncu yılında ilk olarak Yeşilay Şube Başkanı Sayın Dr Yusuf Gökçe beyle işbirliği ve ortak çalışma protokolü imzaladık.Bu günde daha öceden önemli desteklerini gördüğümüz PDR  ci dostlarımızla güzel bir çalışmaya imza attık.Paydaş STKların ortak haraket etmesi gücümüze güç katacaktır.Önümüzdeki günlerde de inşallah hep birlikte çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.
TPDR İl Başkanı İdris İlcan da, “Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Afyonkarahisar Şubesinin kurulduğu günden itibaren  meslektaşlarımızla güzel çalışmalara imza atıyoruz.İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehitler,Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesiyle şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz psikolojik danışma hizmetini sunan protokolü imzaladık. Daha sonra da engelli bireylere yönelik çalışmalarla sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. UMUD Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Kemal Baykara beyefendiyle de bağımlılıkla mücadele konusunda etkin ve yetkin protokole imzalar atılmıştır. Bu birlik ve koordinasyon artarak devam edecektir” diye konuştu.