Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafiği “Banliyö Trenle” rahatlatacağız – Kocatepe Gazetesi

Trafiği “Banliyö Trenle” rahatlatacağız – Kocatepe Gazetesi
Trafiği “Banliyö Trenle” rahatlatacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçilmesi halinde AFRAY, Milet Bahçeleri, Semt Polikliniği, Çocuk Üniversitesi, Katlı Mekanik Otopark ve Jeotermal Organize Sera Bölgesi projelerini hayata geçirerek Afyonkarahisar’ı uçuracaklarını söyledi. Zeybek, Cumartesi günü Devrane Çay Bahçesi’nde basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
“ZEYBEK ŞEHRİN
VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEK”
Basın toplantısının açılışını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser gerçekleştirdi.  31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin son derece önemli olduğunu söyleyen Eser, “AK Parti her zaman seçmenin karşısına büyük projelerle çıktı. Güzel bir seçim çalışması yürütüyoruz. 50 gün bir süremiz kaldı. Biz de AK Parti olarak yaklaşık bir aydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Partimiz 2002 yılında iktidara geldiği günden beri vatandaşlarımızın için büyük projelerle seçmenlerimizin karşısına çıkmıştır. Son 15 yıldır ülkemize baktığımızda genel olarak AK Parti Belediye Başkalarının çoğunda bir olduğunu görüyoruz. Son 2 dönemde Afyonkarahisarımız da Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban tarafından güzel bir yönetim sergiledi.  AK Partimiz son 2 seçimde şehrimiz için güzel projeler sundu. Bugün ile 15 yıl öncesiyle kıyasladığımızda büyük bir fark olduğunu vatandaşlarımız gayet iyi görmektedir. Son 1 yıl içinde 3 adet battı çıktının yapıldığını görürsünüz. Afyon trafiğinde az da olsa azaldığını görürsünüz. AK parti olarak ekip olarak çalışıyoruz. Yeni dönemdeki Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek’le Afyonkarahisar’ın çehresini vizyonu değiştirecek projelerle geliyoruz. Afyon’un değişimi ve gelişimini yaparsa AK Parti yapar.” dedi.
“AFYON İÇİN GECE
GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti’nin “Gönül Belediyeciliği” anlayışına vurgu yapan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Adaylığının belli olmasından sonra ferdi olarak çalışmalara başladığını, AK Parti’nin kurumsal yapısı gereği seçim çalışmalarının resmen başlatılmasını beklediklerini hatırlatan Zeybek, “1 Ocak itibariyle resmi programımıza başladık ve Afyonkarahisarımızın mahallelerini, sokaklarını, ev ziyaretlerini, esnafımızı ve sivil toplum örgütlerini dolaşmaya başladım. Yerel seçimler zor bir süreçtir. Bugüne kadar girilen yerel seçimlerin içinde en büyük ve en zorlu seçimlerdir. Yeni bir dönem bizleri bekliyor. Kazanmamız takdirde gerek hükümetimizle, gerekse teşkilatımızla uyumlu çalışarak güzel Afyonumuza değer katmak için gece gündüz çalışacağız. Mahallelerimizin sorunu sıkıntısını mahallinde çözeceğiz. Vatandaşlarımızla mahalle muhtarlarımızla istişare edeceğiz.” diye konuştu.
“ŞEHİR BANLİYÖ TRENİ İLE RAHATLAYACAK”
Mehmet Zeybek, “Zeybek başkan” sosyal medya hesabından isteyen herkesin projelerini inceleyebileceklerini kaydetti. Zeybek, “Afyonkarahisar’ın en büyük problemi trafiktir. AFRAY projemizi şehrimize kazandıracağız. Ulaştırma Bakanlığımızın öncülüğünde ve TCDD Genel Müdürü ile fizibilite çalışmalarımızı yaptık. Şehrimizi banliyö trenle rahatlatacağız. Vatandaşlarımızı ve şehrimize gelen öğrencilerimizi istedikleri yere daha rahat ulaşmalarını sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
“SAVUNMA BAKANIMIZI
 İLİMİZE DAVET ETTİK”
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı Afyonkarahisar’a davet ettiklerini açıklayan Zeybek şöyle konuştu: “Sayın Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ilimize gelmesi akabinde İkmal ve Garnizon Komutanlığı yazışmaları neticelendiğinde halkımıza Millet Bahçesi kazandırmak istiyoruz. Bu raylı sistemi millet bahçesi ile birlikte Ataköy-Harbiş hattına kadar uzatmak istiyoruz. Buradaki görüşmelerimiz neticesi projelendirme safhasına geçilmesi talimatı verildi. TCDD Genel Müdürlüğü tarafından arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Eski Devlet Hastanemizin arkasında bulunan arazi ile Cirit kayalığına içine aldığımız alana büyük bir Millet Parkı yapacağız. İçinde açık ve kapalı oyun sahaları, spor aletleri, yaya yürüyüş yolları, etkinlik çayırı, içinde şelalenin aktığı, cam seyir terasları, köprüler, mini spor sahası, çocuklar için doğal keyif atölyeleri, kamp ve okçuluk alanları ve amfi tiyatronun da yer alacağı güzel Millet Bahçesi yağacağız.”
“ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ
 UFUK AÇACAK”
Çocuk Üniversitesi projesinden söz eden Zeybek şunları söyledi: “Çocuk Üniversitesini inşallah şehrimize kazandıracağız. Üsküdar Belediye Başkanı ile Çocuk Üniversitesi projesi üzerine istişarelerde bulunduk. Bu proje ile çocuklarımızın ufkunu açacağız. Afyonkarahisarımıza Jeotermal Organize Sera Bölgesi kazandırmayı düşünüyoruz. Bunun için alanı tespit ettik. Parselleri yüksek tutmamak şartıyla vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Tatbiki projelerimizi tamamladığımız takdirde vatandaşlarımıza duyuracağız.”
Toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’in yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Arıcı, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahanlı, basın mensupları ve partililer katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi