Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik için çözüm önerileri masaya yatırıldı

Trafik için çözüm önerileri masaya yatırıldı
Trafik için çözüm önerileri masaya yatırıldı

İl merkezindeki trafik yoğunluğunu oluşturan sebepler ile alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.
 Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Kent Konseyi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Temsilcisi, İl Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Belediyesi’nde görevli trafikle ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda Trafik Şube Müdürü Ahmet Özer tarafından Afyonkarahisar şehir içi trafiği ile ilgili olarak toplantıya katılanlara slayt sunumu eşliğinde bilgiler verildi.
HIZLA BÜYÜYEN BİR KENT
Şehir İçi Trafik düzenlemesi ile ilgili toplantıda Afyonkarahisar’ın hızla büyüyen bir kent olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Vali Mustafa Tutulmaz, ”Kavşak noktasında bulunan ilimizin büyümesine paralel olarak tabii ki ulaşımla ilgili ihtiyaçları da her geçen gün artıyor. İlimizde yaşayan vatandaşlarımız ile sürücülerimizin daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak adına bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayız. Kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra yerel yönetim temsilcilerinin de ilimiz trafiğinin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini paylaşarak değerlendireceğiz” dedi.
Toplantı, il trafiği ile ilgili olarak oluşan ihtiyaçlar ve çözüm önerileri ile ilgili konuların görüşülmesi ile sona erdi.