Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik, umumi bir sorun – Kocatepe Gazetesi

Trafik, umumi bir sorun – Kocatepe Gazetesi
Trafik, umumi bir sorun

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi ziyaret etti. Türkmenli, Afyonkarahisar’da trafik sorunun yaşandığını, bu durumu elektronik sistemlerle aşmayı amaçladıklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi ziyaret etti. Ziyarette MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyen Türkmenli, Afyonkarahisar’da kendileri için en büyük sorunun trafik olduğunu bildirdi. Türkmenli, “İstatistiklere baktığımızda Afyonkarahisar’da terör konusunda sıkıntı yok. Dışarıdan çok göç almamış. Milliyetçi ve muhafazakâr bir yapısı var. Birinci önceliğimiz terördür. Terör olduğu zaman diğer işler ikinci plana çekilir. Asayiş konusunda civar illere bakıldığında baş edilmeyecek, güveni sarsacak herhangi bir sıkıntımız yok. Bir referandum, bir seçim dönemi geçirdik. Siyasi partilerimiz özgür bir şekilde siyasi çalışmalarını yürüttüler.
Trafik bir sorunumuz var, o da Türkiye’nin umumi bir sorunu. Şehrin eski yapısı,Afyon’un kavşak noktada bulunması ve eğitim konusunda eksiklik söz konusu. Biz bunu teknolji ile gidermeye çalışacağız. Elektronik sistemlerle vatandaşı trafik kurallarına uymaya alıştıracağız” dedi. (Kocatepe)