Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tribünlerde küfre ve şiddete yer yok

03 Gençlik Taraftar Grubu’nun
Tribünlerde küfre ve şiddete yer yok

03 Gençlik Taraftar Grubu’nun bir süre önce kurduğu Afyonkarahisar 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği faaliyetlerine başladı. Tribünlere büyük yenilikler katmayı hedefleyen dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek, yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Dernek Başkanı Murat Türksoy başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri; Esat Öztorun, İsmail Yılmaz, Soner Terkenli ve Ahmet Ayçiçek katıldı.
“KÜFÜR EDEN TARAFTARLARIN KARŞISINDA OLACAĞIZ”
Kamu yararına çalışan bir dernek hüviyetiyle, futbol, voleybol ve basketbolda ilimizin profesyonel liglerde mücadele eden takımlarını kontrollü bir şekilde desteklemeyi hedeflediklerini belirten Dernek Başkanı Murat Türksoy, bu konuda kulüp yöneticileri ve Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği halinde çalışacaklarını ifade etti. Bu işbirliği sayesinde çığırtkanlık yapan taraftarların tribünlerden temizleneceğini kaydeden Türksoy, özellikle küfür eden taraftarların karşısında olacaklarını dile getirdi.
BAŞKAN ÇOBAN
 BAŞARILAR DİLEDİ
İlimizin takımlarına gönül veren insanların, genç-yaşlı-kadın-erkek-çocuk fark etmeden tüm aile bireylerinin keyif ve huzur içinde müsabaka izleyeceği küfür ve şiddet uzak bir ortam oluşturmak istediklerini vurgulayan Türksoy, bu alanda tüm Türkiye’ye örnek olmak istediklerini söyledi. Afyonkarahisar 03 Gençlik Taraftar Spor Derneği’nin ilimiz spor camiasına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, dernek yönetimine yapmayı planladıkları bu çalışmalarda başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti