Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSM konseri büyük beğeni topladı

Bu haberin fotoğrafı yok
TSM konseri büyük beğeni topladı

Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Gönüllüleri Derneği tarafından Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi

Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Gönüllüleri Derneği, Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle üçüncü konserini verdi. Kürdîlihicazkâr Faslı ve Türk Filmi Şarkıları konserine, Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi ev sahipliği yaptı.
Konsere, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Lokman Derya Solmaz’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever katıldı.
Koro Şefliğini Kaan Ayhan’ın yaptığı konser, iki bölümden oluştu. İlk bölümde, Kürdîlihicazkâr Faslı’nı icra eden kültür ve sanat gönüllüleri, ikinci bölümde ise Zeynettin Maraş, Teoman Alpay ve Selahattin Altınbaş gibi ünlü bestekârların filmlere konu olan solo şarkılarını seslendirdi. Gönüllüler korosu, performanslarıyla sanatseverlerden tam not aldı.
Konser sonunda, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından, kültür ve sanat gönüllüleri adına Koro Şefi Kaan Ayhan’a çiçek verilirken, Solist İhsan Soysal tarafından da desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban’a çiçek takdim edildi.
Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat yönünden her gün daha ileriye gittiğini belirten Başkan Burhanettin Çoban, tamamı gönüllülerden oluşan Türk Sanat Müziği ekibinin, profesyonellere taş çıkartan bir müzik ziyafeti sunduğunu söyledi. Tüm koro ekibine, teşekkür eden Başkan Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi olarak, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun öncülüğünde, Afyonkarahisar’ın kültürel ve sanatsal yönünü geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti. (Kocatepe)