Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuğgeneral Özdemir’den “geçmiş olsun” ziyareti

Gebeceler kasabasındaki baba ocağında
Tuğgeneral Özdemir’den “geçmiş olsun” ziyareti

Gebeceler kasabasındaki baba ocağında tedavisi ve iyileşme süreci devam eden yaralı İstihkam Uzman Onbaşı Yaşar Sezi’ye İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
KABURGA VE OMURİLİĞİNDE KIRIK VAR
Kaburga kemiklerinde ve omuriliğinde kırıkların olduğu yaralı askeri ziyaret eden Tuğgeneral Özdemir Şan, askerin sağlık durumu hakkında bilgiler alarak hem Yaşar Sezi’ye hem de ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Ziyarette İstihkam Uzman Onbaşı Yaşar Sezi’nin sağlık durumu ve iyileşme süreci hakkında bilgiler veren İsmail Kumartaşlı, tüm sağlık hizmetlerinin seferber edildiğini belirterek, Sezi’nin 1 yaşında bir kızı olduğunu ve şu an için sağlık durumunun giderek iyiye gittiğini söyledi. Ziyaretten dolayı büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirten Yaşar Sezi ise Tuğgeneral Özdemir’e teşekkür ederken, yaralandığı andan ve baba ocağına geldiği günden bu yana kendilerine bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya da minnetlerini bildirdi. Tuğgeneal Özdemir, Sezi’ye acil şifalar temennisinde bulunurken her zaman kapılarının açık olduğunu, taleplerinin her zaman değerlendirileceğini ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti