Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA kampına Afyon ev sahipliği yaptı

TÜGVA’nın 62. İl Temsilcileri

TÜGVA’nın 62. İl Temsilcileri Kampına Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı

İl Temsilcileri Kampı; TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve 81 il temsilcisinin katılımıyla Afyonkarahisar’da gerçekleşti.
Kamp programının açış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, vakıf çalışmaları, yeni hedefler, projeler ve faaliyetlerle ilgili istişareler yapılacağını söyledi.
AFYON’DA BİR AYDA İKİ KAMP
TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ramazan Sami Çınar kamp hakkında şunları söyledi: “Kampımızda Türkiye’den 81 ilimizin il temsilcimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Kampta bir önceki yılı istişaresi yapıldı ve önümüzdeki yılın planlaması yapıldı. Afyonkarahisar’da yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Afyonkarahisar’da ortaokul, lise, üniversite ve kadın aile koordinatörlüğü bünyesinde toplumumuza milli ve manevi değerlerimize uygun projelerle hizmet etmekteyiz. Genel Başkanımız Enes Eminoğlu beyefendinin Afyonkarahisar ilimize ayrıca değer verdiğinin göstergesi olarak son bir ay içerisinde iki kamp Afyonkarahisar’da gerçekleştirilmiştir.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi