Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA, yenilikçi ve nitelikli bireyler yetiştiriyor

TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilciği,
TÜGVA, yenilikçi ve nitelikli bireyler yetiştiriyor

TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilciği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu. TÜGVA Afyonkarahisar İl Temsilci Cem Kasapoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri; Süleyman Kaya, Ramazan Hüseyin Biçer, Talha Hüseyin Akkaya, Serpil Dökmeci, Mehmet Ölmez ve Mustafa Ceylan katıldı.
GÜZELİN VE ADALETİN YANINDA
Ziyarette, vakfın faaliyetleriyle ilgili olarak Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi veren TÜGVA İl Temsilci Cem Kasapoğlu, TÜGVA’nın dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu söyledi. Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Cem Kasapoğlu, sosyal etkinliklerle gençlerin milli ve manevi gelişimlerine katkı sağladıklarını belirtti.
TÜGVA’nın etkin olduğu illerde, öğrencilere yurt ve burs imkanı sunduğunu ifade eden Kasapoğlu, Afyonkarahisar’da Selçuklu Mahallesi’nde (Maliye arkasında) eğitim öğretim yılının başında hizmete giren TÜGVA Erkek Öğrenci Yurdu’nun, öğrenci kayıtlarına devam ettiğini söyledi. Eğitim programlarına çok büyük önem verdiklerini vurgulayan Kasapoğlu, ortaokullarda; medeniyet ve değerler, liselerde; medeniyet ve düşünce, üniversitelerde ise yenilik kulübü aracılığıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti