Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüketiciye destek gerekli – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tüketiciye destek gerekli

Tüketiciyi Koruma Derneği Afyon Şubesi
Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ettiler

Vali Hakan Yusuf Güner, ilimizdeki tüketici sorunları ile iş ve işlemleri ile ilgilenen Tüketiciyi Koruma Derneği Afyon Şubesi Başkanı Şükrü Elbir, Yönetim Kurulu Üyeleri Funda Güleç Yaman, Meryem Bişkin ve Arzu Duman’ı makamında kabul etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Tüketiciyi Koruma Derneği Afyon Şubesi olarak yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Şükrü Elbir, Afyonkarahisar’da yaşanan tüketici sorunlarındaki iş ve işlemler hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Ayrıca nazik kabullerinden dolayı Vali Güner’e teşekkürlerini arz eden Elbir, Tüketiciyi Koruma Derneği Afyon Şubesi’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarını sundu.
Ziyaretlerinin kendisini memnun ettiğini söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, tüketicilerin haklarının korunması, tüketicinin bilinçlendirilmesi ve olumsuz durumlarda yardımcı olunması için yürütülen çalışma ve faaliyetlerin gerekli ve yerinde olduğunu bu anlamda yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı kendilerini kutladığını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti