Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm Afyonkarahisarlıları “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”Ne Bekliyoruz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, yerel seçimin bir hizmet yarışı olduğunun önemle altını çizerek, tüm hemşehrilerini 30 Mart Cumartesi günü düzenleyecekleri “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”ne davet etti.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte Afyonkarahisar Belediyesi’ni, Türk-İş Afyonkarahisar İl Temsilciliğini, Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’ni, Vakıflar ile Harbiş Pazarını ziyaret etti. Başkan Adayı Küçükkurt akşam programında ise Selçuklu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

BELEDİYE PERSONELİ KAYBOLAN TÜM HAKLARINA KAVUŞACAK

Seçim çalışmaları kapsamında çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Daima vatandaşın yanındayız. Biz göreve geldiğimizde Belediye personeli mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamına kavuşmuş olacak. Liyakatle hareket edeceğiz. Maddi olarak kaybolan tüm haklarına kavuşacaklar. En düşük maaş alana asgari ücretin yüzde 75 üstünde maaş vereceğiz. Abartılı rakamlar vaat etmek doğru değil.” şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİM HİZMET YARIŞIDIR, ARTIK SÖZ HEMŞEHRİLERİMİZDE

Afyonkarahisar’ın cadde ve sokaklarında Cumhur İttifakı’nın ana unsurlarından ayrı bir şey düşünmenin mümkün olmayacağını dile getiren Küçükkurt, “Yerel seçim bir hizmet yarışıdır. MHP ve AK Parti’nin genel merkezleri Afyonkarahisar Belediyesi’nin hizmetleri ile ilgili, çalışmalarıyla ilgili, projeleriyle ilgili ortaya konacak projeleri farklı görüşleri destekler niteliktedir. Demokratik bir yarış vardır. Bu nedenle bir yanlışlık olduğuna inanmıyoruz. Yarın önümüze ülkemizle ilgili devletimizin bekasıyla ilgili bir konu geldiğinde inanıyorum ki Afyonkarahisar’ın sakinlerinin hemen hepsi aynı ortak paydada yine buluşacaktır. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında hep birlikte bunu yaşadık. Bu durum bir hizmet yarışı, demokratik bir işleyiştir. Bu doğrultuda herkes çabasını ortaya koyacak sandıkta halkımızın kararı nasıl tecelli edecekse onu da hepimiz saygıyla karşılayacağız.” ifadelerini kullandı.

Tüm Afyonkarahisarlıları “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”Ne Bekliyoruz

AFYON’DA OLMAYAN DEM PARTİ VE HÜDAPAR İLE HAYALİ KAVGA SÜRDÜRÜLÜYOR!

“Biz iddia ediyoruz ki; Bu şehirde mesela Allah muhafaza 10 binlik bir DEM Parti oyu olsaydı bugün DEM Parti’ye tepki gösterdiklerini belirtenler, HÜDAPAR’la şehri yönetmeyeceğini belirtenler herhalde bu partilerin önlerinde taklalar atıyor olacaklardı.” diyen Belediye Başkan Adayı Küçükkurt, “HÜDAPAR ve DEM Parti’nin olmadığı bir şehirde bir aydır hayali bir kavga sürdürülüyor. Hayali bir düşmanla savaşılıyor. Aslında kendi gölgeleriyle kavga ediyorlar diye de bu konuyu özetleyebiliriz. Bunun arkasında bağırma üslubu hırçın siyaset ve galiba kavgayı sevmek geliyor. CHP ile ilgili konularda önce Afyonkarahisar’da kongrede kendi partisiyle kavga edenler, sonra hızını alamayıp genel başkanlarıyla kavga edenler sahnede böyle bir manzara var. Şimdi de Afyon’da olmayan DEM Parti ile HÜDAPAR ile bir kavga sürdürülüyor. Muhtemelen seçimden sonrada CHP içerisindeki karışıklıklar devam edecek ve belki de Sayın Milletvekilinin şimdiki belediye başkan adayımızın ihraç süreci bile gündeme gelebilecek ki parti içerisindeki yetkili isimler bunları malum olduğu üzere gündeme getirdiler. Kendi partisi ile yine bir kavgaya girmiş durumdalar. Seçimi kaybetmenin öfkesiyle belki Afyon’a gelmeleri bile mümkün olmayacak kişiler var.” şeklinde konuştu.

TÜM AFYONKARAHİSARLILARI YÜRÜYÜŞÜMÜZE BEKLİYORUZ

30 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da Ordu Bulvarı’nda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’nden başlayacak olan “Mantıklı Değişim Yürüyüşü”ne tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerini beklediği kaydeden Küçükkurt, “Biz Allah nasip ederse bu şehirde doğduk büyüdük. Seçimden sonra da görev bize nasip olduğunda da Afyonkarahisar’daki yaşamımızı sürdürmek planındayız. Bununla ilgili hiçbir endişemiz bulunmamaktadır. Seçimin sonucu ne olursa olsun biz buralardayız. Bu şehir için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti