Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm illerde Afet Eğitim Seferberliği başladı

Tüm illerde Afet Eğitim Seferberliği başladı

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, 2021 yılında tüm illerde Afet Eğitim Seferberliği başlatıldığını belirtti

 

Gün FM’de yayınlanan AFAD Saati programına AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan konuk oldu. Buldan programda 2021 yılının İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye Afet Eğitim Yılı ilan edildiğini ve bu kapsamda ilimizde etkinlikler yapılacağını açıkladı.
“İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığımızca 2021 yılı Türkiye Afet Eğitim Yılı olarak belirlenmiş ve tüm illerimizde Afet Eğitim Seferberliği başlatılmıştır” diyen AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, “Türkiye Afet Eğitim Yılı çerçevesinde, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel kuruluşlarla işbirliği içerisinde, illerde Valiler, ilçelerde Kaymakamlar koordinesinde, mahalli şartlar ve içinde bulunan Covid-19 pandemi süreci de gözetilerek AFAD Başkanlığınca yürütülecek eğitimlerin yanı sıra, uzaktan eğitim imkanlarından da daha fazla istifade edilerek afet farkındalığının artırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla eğitimlerimiz bir yıl boyunca sürecektir” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar’da geçen yıl 79 olan AFAD Gönüllüsünün bu yıl 1570’e çıktığını kaydeden Buldan vatandaşlara e-devlet aracılığıyla AFAD Gönüllüsü olmaları çağrısında bulundu. >> Mustafa ERTÜRKün Haberi