Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm müsabakalar iptal – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Tüm müsabakalar iptal

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yapılan yazılı açıklama ile 10, 11 ve 12 Ekim’de oynanacak müsabakaların iptal edildiğini belirtildi

TFF ve Afyonkarahisar ASKF’den yapılan yazılı açıklama da 10, 11 ve 12 Ekim’de oynanacak müsabakaların iptal edildiği duyuruldu. TFF ve Afyonkarahisar ASKF’den yapılan ortak açıklamada, “Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, şehit polislerimiz, askerlerimiz ve korucularımız için ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu 10, 11 ve 12 Ekim’de tüm profesyonel liglerde oynanacak resmi müsabakalar ile amatör lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenirken, özel müsabakalar iptal edilmiştir.
Spor kulüplerimize, yöneticilerimize, sporcularımıza ve görevlilere duyurulur.” ifadesine yer verildi.
OYNANAN MÜSABAKALAR
NE OLACAK?
Ulusal yas ilan edilmesinden önce oynanan müsabakalar geçerliliğini koruyacak. 10 Ekim Cumartesi günü Afyonkarahisar’da oynanan maçlar oynandı olarak kabul edildi. Afyonkarahisar’da ulusal yas ilan edilmesinden sonra oynanacak maçlar ise oynatılmadı.
OYNANMAYAN MAÇLAR
NE OLACAK?
Ulusal yas ilanından sonra oynanmayan maçlar ileri bir tarihe ertelenmesi gündemde. Afyonkarahisar Futbol İl Tertip Komitesi bugün yapacağı toplantı ile oynanmayan maçların durumunu belirleyecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti