Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜMSİAD: Dün olduğu gibi bugünde desteğimiz tam

TÜMSİAD: Dün olduğu gibi bugünde desteğimiz tam
TÜMSİAD: Dün olduğu gibi bugünde desteğimiz tam

TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Birliktir ve yönetimini ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve beraberindeki AK Parti heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan TÜMSİAD Şube Başkanı Birliktir, TÜMSİAD olarak, Türkiye’de 56 şube ve dünyanın birçok ülkesinde şube ve temsilciliği olan 10 bin civarında üyesi bulunan sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti. Birliktir, “TÜMSİAD’ın hedefi ‘yerel değerlerden küresel liderliğe’ olarak belirlenmiştir. Şubelerimiz ve üyelerimizle birlikte bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam etmekteyiz. Bu hedef doğrultusunda 2019 yılı sloganımız  ‘Büyük Türkiye için üretmeye devam’ olarak belirlenmiştir. Bu slogan doğrultusunda TÜMSİAD Afyonkarahisar Şubesi olarak işadamlarımıza gerekli seminer ve çalıştaylar düzenleyerek onların bilgi ve birikimlerini artıracağız. Burada amacımız istihdamı artırmak ve ihracata yönelik yeni üretim alanları oluşturmaktır. Bizler biliyoruz ki ülkemizin kalkınmasında en büyük etken yerli ve milli üretime geçmek olacaktır. Yerli ve milli üretime geçiş aşamasında ithal edilen ürünlerin sayısı azaltılmak suretiyle bu ürünlerde yerli üretim teşvik edilmelidir. Tabi son zamanlarda hükümetimiz hem tarım alanında hem diğer alanlarda yerli üretim için teşvikler sunmakta bu teşviklerden işadamlarımız yararlanmakta, lakin bu teşviklerin sürdürülebilir olması hükümetimizden beklentimizdir.” diye konuştu.
“SALDIRILARA KARŞI DEVLETİN YANINDAYIZ”
Türkiye’nin son dönemlerde yine yurtdışı bağlantılı ekonomik saldırı altında olduğunu belirten Birliktir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dün olduğu gibi bugünde desteklerinin ve güvenlerinin tam olduğunu kaydetti. Birliktir, “Tabi bu saldırı ilk değildir. Ülkemiz faizlerin yüzde 5’lere kadar düştüğü ve Ülkemizin Ekonomik olarak güçlendiği bir dönemde, Hükümetimize yönelik başlatılan Gezi olayları, Yargı ve Emniyet birimlerindeki FETÖ mensupları tarafından yapılan 17/25 Aralık darbe girişimi, yine hain FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz Darbe girişimi ile başaramadıklarını ekonomik yönden ülkemizi döviz operasyonları ile dize getirmeye çalıştıklarını TÜMSİAD olarak görmekteyiz. Yapılan tüm operasyonların 2023 hedeflerine sağlam adımlarla yürüyen gelişen ve büyüyen Türkiye’ye yapıldığını biliyoruz. Ülkemize devletimize yapılan ekonomik ve diğer saldırılarda biz TÜMSİAD ve TÜMSİAD ailesi olarak devletimize ve devletimizin başı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dün olduğu gibi bugün de desteğimiz ve güvenimiz tamdır ve dualarımız onunladır. Yine ekonominin sağlam zeminde yürümesi ve Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için siyasi istikrar ve güçlü hükümet olması gerektiğini düşünüyoruz ve bu kutlu yolda hükümetimizin yanında olduğumuzu bir defa daha bildiriyoruz. Ayrıca, tüm İslam coğrafyasının umudu ve savunucusu olan ülkemize yapılan operasyonların milletmezin bekasına yönelik olduğunu TÜMSİAD olarak biliyoruz ve vatanımızın ekonomik ve tüm alanlarda refaha ve selamete ulaşması içinde projelerimizle, yatırımlarımızla TÜMSİAD olarak devletimizin yanındayız ve duacıyız.” dedi.
“YATIRIMLARI GÖRMEZDEN GELEMEYİZ”
17 yılda Afyonkarahisar’a dev yatırımlar yapıldığını belirten Birliktir, “Afyonkarahisar’a son 17 yılda hem sizin Bakanlığınız döneminde hem de Milletvekilliğiniz döneminde, Belediyemiz ve diğer kamu kurumları tarafından yapılan dev yatırımlarda sizin vermiş olduğunuz büyük katkıları biliyoruz ve bu katkılarınızdan dolayı TÜMSİAD olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Aynı zamanda sayın milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven beylerin Afyonkarahisarımıza yaptığı desteklerde bir gerçektir. Afyonkarahisarımıza yapılan bu dev yatırımlarda ki en büyük faktör, sayın milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın arasındaki uyumlu çalışmadır. Sayın milletvekillerine de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’ında şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için yapmış olduğu dev yatırımlardan dolayı kendilerine TÜMSİAD olarak teşekkürlerimizi sunarız. Sayın Mehmet Zeybek başkanımızın da, Burhanettin Çoban başkanımızdan devralacağı hizmet bayrağını artırarak devam ettireceği kanaatindeyiz. Ziyaretlerinizden dolayı sayın Bakanımız Prof. Dr Veysel Eroğlu’na, sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve Belediye Başkan adayı sayın Mehmet Zeybek ağabeyimize de çıktığı bu kutlu yolda başarılar ve muvaffakiyetler dileriz. Siz misafirlerimize TÜMSİAD Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulu üyeleri adınateşekkürlerimizi sunar, 31Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin Afyonumuza, Ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diler hepinize saygılar sunarız.” ifadelerini kullandı.