Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜMSİAD’ın hedefinde kalplere dokunmakta var

TÜMSİAD’ın hedefinde kalplere dokunmakta var

TÜMSİAD Şube Başkanı İbrahim Birliktir, ticari faaliyetlerin yanı sıra kalplere dokunmayı istediklerini söyledi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Birliktir Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette; Derneğin Başkan Yardımcıları Cemil Çoker, Onur Postalcıoğlu ve Sekreter Yardımcısı Kadir Akar da hazır bulundu.
“SUNUMLAR DEVAM EDECEK”
TÜMSİAD Şube Başkanı İbrahim Birliktir, derneğin 2005 yılında kurulduğunu hatırlattı. TÜMSİAD’ın Türkiye’nin 56 ilinde şubesi olan bir kuruluş olduğunu söyleyen Birliktir, “Derneğimiz Afyon’da da 2005 yılında faaliyete geçti. Bizde Şubat ayında yeni yönetim kurulumuzu oluşturarak yönetimi devir aldık. Haftalık ve 15 günde bir olmak üzere rutin toplantılarımız oluyor. O toplantıların dışında seminer faaliyetlerimiz oluyor. Geçtiğimiz hafta İslami Finans Bilimleri Enstitüsünün katkılarıyla üyelerimize destek ve bilgilendirme noktasında Kardesen sunumumuz oldu. Sonrasında Yüntaş A.Ş tarafından düzenlenen mesleki yeterlilik seminerimiz oldu. Allah izin verirse önümüzde ki hafta Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğünün kırsal kalkınmayı destekleme ile ilgili üyelerimize bir sunumumuz olacak.” dedi.
“KALPLERE DOKUNMAKTA AMAÇLANIYOR”
Yapılacak çalışma ve programların takibi için zamanı geldikçe basına duyuru yapacaklarını belirten Birliktir, “Basın mensuplarımızla ilerleyen zaman diliminde derneğimizde tanışıp kaynaşma amaçlı bir toplantı planlıyoruz. Afrika programımız var. İnşallah ciddi çalışmalar planlıyoruz. Orada maddi manevi hizmetler peşindeyiz. Onur Postalcıoğlu kardeşim yakında yurt dışına çıkacak. Bizim asıl gayemiz olan ticaretin yanında manevi anlamda inşallah kalplere dokunma niyetimiz de var. Allah izin verirse o noktada da çalışmalarımız devam edecek. Diğer şubelerimizle, yurt dışında ki temsilciliklerimizle birlikte çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi