Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turex’ten örnek uygulama – Kocatepe Gazetesi

Turex’ten örnek uygulama – Kocatepe Gazetesi
Turex’ten örnek uygulama

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Özel Halk Otobüsü İşletmesi trafikte sürücülere örnek teşkil edilecek bir uygulamayı faaliyete geçirerek bünyesindeki sürücülere sürüşü esnasında emniyet kemeri takma zorunluluğu getirdi

Afyonkarahisar’da hizmet veren Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsü İşlemesi, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nün üzerinde sıklıkla durduğu trafikte emniyet kemeri kullanımı konusunda bir uygulama başlattı. İşletme bundan böyle trafiğe çıkan şoförlerine emniyet kemeri takma zorunluluğu getirdi.
“TÜM SÜRÜCÜLERİMİZE EMNİYET
KEMERİ TAKTIRIYORUZ”
Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri İşletmesi Genel Müdürü Galip Şanlı, “Toplu taşıma araçlarında emniyet kemeri takma zorunluluğu olmamasına rağmen biz işletme olarak Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünce yoğun olarak Emniyet Kemeri takma zorunluluğu için yaptıkları çalışmalara destek vermek ve bu yönde trafikte bulunan tüm sürücülere örnek teşkil etme amacıyla tüm sürücülerimize emniyet kemeri taktırıyoruz.
“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLSUNLAR”
Konu hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsü İşletmesi Saha Amiri Nuri Yeşilçayır, “Emniyetin, Valiliğin ve Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu emniyet kemeri takma alışkanlığı kazandırma uygulamalarına Özel Halk Otobüsü İşletmesi olarak destek veriyoruz. Benim tavsiyem vatandaşlarımız emniyet kemeri konusunda duyarlı olsunlar” dedi. Emniyet kemerinin bazı kesimler tarafından ‘insanı koltuğa bağlayan ve zorunluluktan takılan bir araçmış gibi görüldüğünü belirten Yeşilçayır, bu düşüncenin aksine emniyet kemerinin insanı hayatı bağladığını dile getirdi. (Kocatepe)